Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Melania Trump viešumoje nesirodė 12 dienų

Praėjo 12 dienų nuo tada, kai pirmoji JAV ponia Melania Trump paskutinį kartą buvo viešumoje. Ji planavo paskirstyti savo laiką tarp Vašingtono ir Niujorko, kur gyvena poros sūnus Barronas, norintis pabaigti ten mokslo metus. 
Donaldas Trumpas ir Melania Trump
Donaldas Trumpas ir Melania Trump / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia CNN, M.Trump paskutinį kartą viešumoje pasirodė sausio 21 d., kai dalyvavo mišiose Vašingtono nacionalinėje katedroje, kurias celebravo skirtingų konfesijų dvasininkai. Kitą dieną, kuri sutapo su poros 12-omis vestuvių metinėmis, M.Trump grįžo į Niujorką kartu su sūnumi Barronu.

Pirmosios ponios atstovas CNN sakė, kad M.Trump esą išvyko tik laikinai.

„Pirmoji ponia dėkoja kiekvienam už paramą ir gražų sutikimą Vašingtone. Ji ketina paskirstyti laiką, kad per ateinančias savaites galėtų būti tiek Vašingtone, tiek Niujorke“, – teigė M.Trump atstovas.

Vis dėlto pasirodė pranešimų, jog pirmoji šalies ponia išvis negrįš į Vašingtoną. „Tokie pranešimai visiškai netiesa“, – tvirtino atstovė.

Vėlų trečiadienį Stephanie Winston Wolkoff, kuri yra vyresnioji pirmosios ponios patarėja, patvirtino, kad M.Trump persikels į Vašingtoną.

„Ponia Trump persikels į Vašingtoną ir įsikurs Baltuosiuose rūmuose šių metų pabaigoje. Iki to laiko ji bandys derinti buvimą Niujorke ir Vašingtone“, – teigė ji.

„Poniai M.Trump garbė tarnauti šiai šaliai ir ji pirmosios ponios pareigas ji priima labai rimtai. Praėjo labai trumpas laikas po inauguracijos, o M.Trump į savo vaidmenį žvelgia pragmatiškai ir rūpestingai – tai jos unikalumas“, – pridūrė ji.

Pirmadienį paparacai nufotografavo pirmąją šalies damą ir Barroną Niujorke, Manhatane.

Anksčiau prezidentas D.Trumpas buvo teigęs, kad jo žmona ir jauniausias sūnus su juo apsigyvens labai greitai. „Iš karto, kai jis pabaigs mokslo metus“, – tvirtino jis. Praėjusią savaitę duodamas interviu „New York Times“, D.Trumpas sakė, kad Melania ir 10-metis Barronas savaitgalius leis Baltuosiuose rūmuose.

Baltieji rūmai CNN kol kas neatsakė į užklausą dėl pirmosios ponios gyvenimo Baltuosiuose rūmuose, tačiau šaltiniai atskleidė, kad juose po inauguracijos savaitgalio jos nebuvo. Tikimasi, kad ji šalia savo vyro pasirodys šį savaitgalį, trečiadienį pranešė Baltieji rūmai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius