Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michailas Prochorovas su džiaugsmu priims Pugačiovą į „Teisingo reikalo“ partiją

Partijos „Teisingas reikalas“ partijos lyderis Michailas Prochorovas agentūrai „Interfax“ pranešė, kad būtinai pakvies Alą Pugačiovą stoti į savo partiją.
Ala Pugačiova Talino geležinkelio stotyje
Ala Pugačiova Talino geležinkelio stotyje / Jelenos Rudi

„Nepaprastai gerbiu Alą Borisovą. Tai stipri, savarankiška ir nepaprastai talentinga asmenybė. Būtent tokie žmonės, mano giliu įsitikinimu, turi sudaryti mūsų partijos pagrindą. Šiandien su ja susisieksiu ir pasiūlysiu aktyviai įsitraukti į mūsų partijos darbą“, – sakė M.Prochorovas.

Jo nuomone, „pavyzdžiui, Ala Borisovna, galėtų kuruoti klausimus, susijusius su moterų padėtimi Rusijoje“.

„Ji gerai išmano mūsų moterų, kurios turi plėšytis tarp gimdymų, vaikų auklėjimo ir darbo, dažnai vienos, nesulaukdamos pagalbos iš mūsų valstybės. Aš kaip tik norėjau, kad mūsų partijoje atsirastų stipri moteris, kuri galėtų imtis moterų teisių gynimo temos“, – pažymėjo M.Prochorovas.

Interviu laikraščiui „Komsomolskaja pravda“ A.Pugačiova antradienį sakė, kad pakviesta būtinai įstos į partiją „Teisingas reikalas“.

Valstybės Dūmos pirmininko pavaduotojas bei Rusijos Federacijos komunistų partijos deputatas Ivanas Melnikovas apgailestavo, kad Ala Pugačiova nusprendė įstoti į „Teisingo reikalo“ partiją ir išsakė įsitikinimą, kad ją į tai pastūmėjo „politikos režisieriai“.

„Mes gerbiame Alą Borisovną dainininkę, aktorę ir asmenybę, savo šlovę įgijusią talentu ir darbu, todėl labai gaila, kad politikos režisieriams ją pavyko įtraukti į veidmainišką projektą, pavadintą „Teisingas reikalas“, – sakė I.Melnikovas agentūrai „Interfax“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius