Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michelle Obama apdarams pinigų nešvaisto

Palyginus su demokratų kandidatės į viceprezidento postą Saraha’os Palin išlaidomis drabužiams, Baracko Obama žmona Michelle rengiasi kur kas kukliau – nieko panašaus į 150 tūkst. dolerių siekiančias Aliaskos gubernatorės išlaidas brangiausiems švarkeliams ir bateliams.
Michelle Obama
Michelle Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Michelle Obama

Pirmadienį komiko Jay Leno laidoje M. Obama komentavo savo aprangą: „Iš tiesų tai „J. Crew“ kostiumėlis.“ Ji vilkėjo geltoną megztinį, geltoną sijoną ir priderintą palaidinę. Demokratų kandidato žmona taip pat sakė kartais apsipirkinėjanti internetinėse parduotuvėse.

Laidos vedėjui J. Leno uždavus klausimą apie S. Palin, Michelle Obama atsisakė komentuoti respublikonų kandidatės į viceprezidentus pernelyg dideles išlaidas rūbams, už kurias Respublikonų Nacionalinis Komitetas paklojo 150 tūkst. dolerių.

S. Palin garderobas spindi garsiausiais mados vardais: „Neiman Marcus“ ir kitų žinomų firmų logotipais.

M. Obama sakė, kad ji ir jos vyras vadovaujasi principu drabužius sau pirkti iš savo kišenės.

M. Obama sakė, kad ji ir jos vyras vadovaujasi principu drabužius sau pirkti iš savo kišenės.„Tapti kandidate į viceprezidentus turbūt yra panašus jausmas kaip būti iššautam iš patrankos. Staiga tu atsiduri dėmesio centre, todėl nori atrodyti gerai,“ – samprotavo Michelle Obama, kuri niekada asmeniškai nebuvo sutikusi S. Palin.

„Gyveni savo namuose, rūpinies savo reikalais, ir staiga tau reikia stovėti scenoje, į kurią žiūri visa tauta,“ – respublikonės išlaidas rūbams bandė pateisinti M. Obama.

J. Leno taip pat pasiteiravo apie sergančią B. Obama močiutę. Neseniai demokratas trumpam paliko rinkiminės kampanijos reikalus nuošalyje ir išvyko į Havajus, kad praleistų šiek tiek laiko su savo senele Madelyn Dunham, kuri, galima sakyti, jį užaugino.

„Ji jaučiasi normaliai, kartais geriau, kartais blogiau. Džiaugiamės, kad Barackas atrado laiko ir išvyko jos aplankyti,“ – sakė M. Obama. Ji taip pat pridūrė, jog B. Obama ypač pasitiki savo senele, kurią vadina „Toot“.

Michelle citavo savo vyro žodžius: „Ji stipri, ji daug ką ištvėrė. Jeigu tau įdomu, iš kur tas mano užsispyrimas, jį paveldėjau iš Toot.“

M. Obama sako, kad nė viena iš jų dukrelių nėra ypatingai patenkintos tėčio rinkimine kampanija.

Kai B. Obama nusipirko 30 minučių nacionalinės televizijos eterio, jų dešimtmetės dukters Malia reakcija buvo tokia: „Ar per tave nerodys mano mėgstamos laidos?“

Michelle Obama teigimu, tėtis savo ruožtu patikino, kad jis nėra nusipirkęs nė minutės Disnėjaus kanalo eterio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius