Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mičigano mokyklos šaulio tėvai nuteisti kalėti nuo 10 iki 15 metų

Penkiolikmečio, nušovusio vienoje JAV Mičigano valstijos mokykloje keturis mokinius, tėvai antradienį buvo nuteisti kalėti nuo 10 iki 15 metų.
BILL PUGLIANO / Getty Images via AFP
BILL PUGLIANO / Getty Images via AFP

Ši precedento neturinti byla yra atidžiai stebima visoje šalyje.

46-erių Jennifer Crumbley (Dženifer Krambli) ir jos 47-erių vyras Jamesas (Džeimsas) yra pirmieji mokyklos šaulio tėvai, kuriems Jungtinėse Valstijose pareikšti kaltinimai netyčine žmogžudyste dėl jų vaiko veiksmų.

Teisėja Cheryl Matthews (Šeril Metjus) juos nuteisė kalėti nuo 10 iki 15 metų, į bausmės laiką įskaitant 28 mėnesius, kuriuos jie jau praleido už grotų.

Jų 17-metis sūnus Ethanas Crumbley (Itanas Kramblis) atlieka laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę už 2021 metų lapkričio 30 dieną įvykdytą šaudymo išpuolį Oksfordo vidurinėje mokykloje, per kurį žuvo keturi moksleiviai.

Tėvai nupirko sūnui 9 mm kalibro „SIG Sauer“ pistoletą, kuriuo jis įvykdė išpuolį, ir buvo apkaltinti, kad nekreipė dėmesio į perspėjimus, išduodančius jį turint psichikos problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius