Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 03 /22:07

Mičigano mokyklos šaulio tėvams pareikšti kaltinimai dėl netyčinės žmogžudystės

JAV šiaurinėje Mičigano valstijoje savo keturis bendramokslius mokykloje nušovusio penkiolikmečio tėvams buvo pareikšti kaltinimai dėl netyčinės žmogžudystės.
Ethanas Crumbley
Ethanas Crumbley / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jamesui ir Jennifer Crumbley, Ethano Crumbley tėvams, buvo pareikšta po keturis kaltinimus dėl netyčinės žmogžudystės, spaudos konferencijoje paskelbė Ouklando apygardos prokurorė Karen McDonald.

„Šiais kaltinimais siekiama patraukti atsakomybėn asmenis, prisidėjusius prie šios tragedijos, ir taip pat pasiųsti žinią, kad ginklų savininkai yra atsakingi“, – sakė K.McDonald.

Pasak tyrėjų, Jamesas Crumbley praėjusią savaitę legaliai įsigijo pusiau automatinį pistoletą, kurį antradienį panaudojo jo sūnus.

Keturi mokiniai žuvo per šaudymą Oksfordo vidurinėje mokykloje į šiaurę nuo Detroito, o septyni žmonės buvo sužeisti, tarp jų – mokytojas. Trys iš jų tebėra ligoninėse, jų būklė stabili.

E.Crumbley kaip suaugusiajam buvo pareikšti kaltinimai nužudymu, pasikėsinimu nužudyti ir terorizmu.

Pasak ekspertų, JAV tėvai retai sulaukia kaltinimų, susijusių su šaudynėmis mokyklose, kuriose dalyvauja jų vaikai, nors dauguma nepilnamečių ginklus gauna iš tėvų ar giminaičių namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius