-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardierius puolė po traukiniu

Vokietijoje savo noru iš gyvenimo pasitraukė vienas turtingiausių Europos žmonių milijardierius Adolfas Merckle. Spėjama, kad to priežastis – finansinė krizė, pražudžiusi šimtus milijonų eurų.
Milijardierius A.Merckle
Milijardierius A.Merckle / Forbes.com nuotr.

Velionio šeima žiniasklaidai antradienį pranešė, kad A.Merckle iš gyvenimo savo noru pasitraukė pirmadienio vakarą.

Ulmo miesto (Vokietija), kuriame pastaruoju metu gyveno milijardierius, prokuratūros atstovai sakė, kad verslininkas puolė po traukiniu. Tyrimas parodė, kad vyras prie bėgių buvo vienas, todėl nėra įrodymų, kad jį po sąstatu galėjo kas nors pastumti.

„Tokiam žingsniui savo darbą labai mėgusį verslininką, atsidavusį šeimos verslui, pastūmėjo apgailėtina nuosavos kompanijos padėtis, kurioje bendrovė atsidūrė per finansų krizę, neapibrėžta kelių pastarųjų savaičių situacija ir visiškas bejėgiškumas“, – rašoma šeimos pranešime spaudai.

A.Merckle įtakingo žurnalo sudarytame 2008-ųjų turtingiausių žmonių sąraše užėmė 94 vietą. Tarp kompanijų, kurias jis kontroliavo, yra ir  „HeidelbergCement“, stambiausia Vokietijos cemento gamintoja, kurios apyvarta – 11 milijardų eurų. Jis valdė ir vieną stambiausių Europoje didmeninę vaistų kompaniją, farmacijos bendrovę „Ratiopharm“.

Vokietijos finansų sluoksniuose kalbama, kad turtuolis per prekybą akcijomis prarado šimtus milijonų eurų, mat šios dėl finansų krizės itin nuvertėjo. Vien dėl nuvertėjusių koncerno „Vokswagen“ akcijų vyras patyrė 400 milijonų eurų nuostolį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius