Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milijonierius „Max Factor“ įpėdinis kalės 50 metų

Teismas sušvelnino bausmę kosmetikos bendrovės „Max Factor“ įpėdiniui, milijonieriui Andrew Lusteriui, kuriam pagal JAV įstatymus buvo skirta 125 metų laisvės atėmimo bausmė, skelbia lenta.ru.
Andrew Lusteris
Andrew Lusteris / Kadras iš Youtube.com

Kaip skelbiama, teismas sumažino bausmę iki 50 metų. A.Lusteris 2003 metais buvo nuteistas už tris išprievartavimus. Jo gynėjai tikėjosi, kad bausmė bus sušvelninta iki 25 metų laisvės atėmimo.

„Max Factor“ įkūrėjų proanūkiui atstovaujantys advokatai tikėjosi, kad jiems pavyks pasiekti, jog nuosprendis, kuris jų nuomone buvo per daug griežtas, bus pakoreguotas jų kliento naudai. Išnagrinėjusi apeliaciją apygardos prokuratūra sutiko peržiūrėti nuosprendį. Prokuratūros nuomone, pirmo svarstymo metu teismas nepaskelbė priežasčių, dėl kurių A.Lusteriui skirta pati didžiausia – 125 metų laisvės atėmimo bausmė.

A.Lusteris, kuriam šiuo metu 49 metai, buvo sulaikytas 2000-iais. Tyrimo duomenimis, milijonierius nuo 1996 iki 2000 metų Kalifornijoje esančiame savo prabangiame name išprievartavo tris moteris, prieš tai jas apsvaiginęs narkotikais. Negana to, savo įvykdytus nusikaltimus vyras nufilmavo.

2003 metais teismas buvo nusprendęs vyrą paleisti už milijono dolerių užstatą, tačiau įtariamasis pasislėpė. Po kelių mėnesių jis buvo sulaikytas Meksikoje.

A.Lusteris yra psichiatro Henry Luster ir Elizabeth Luster sūnus. Jo motiną įsivaikino „Max Factor“ įkūrėjų dukra Freida. Jis augo puikioje aplinkoje, lankė privačias mokyklas. Jo tėvai išsiskyrė jam būnant dar mažu vaiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius