Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirtinas pavojus: Norvegijoje lietuvis lėkė priešinga automagistralės puse

Norvegijos policija šalies Hedmarko srityje sustabdė lietuvį sunkvežimio vairuotoją, kuris E6 kelyje kelis kilometrus važiavo priešinga automagistralės puse. Pavojingai lekiančią mašiną nufilmavo kitame sunkvežimyje įtaisytas vaizdo registratorius, skelbia NRK.no.
Norvegijoje lietuvis lėkė priešinga automagistralės puse
Norvegijoje lietuvis lėkė priešinga automagistralės puse / „Facebook“ nuotr.

Į policiją keli sunerimę vairuotojai kreipėsi penktadienį, apie 21.30 val. Jie pertvara atskirtų keturių juostų automagistralėje pastebėjo viena iš priešpriešinio eismo juostų lekiantį krovininį automobilį.

E6 kelyje greitis ribojamas iki 110 km/val. Lietuvio vairuojamas sunkvežimis važiavo maždaug 80–90 km/val greičiu, bet mašina tikrai lėkė pažeisdama taisykles – ir net 9 kilometrus.

Skelbiama, kad sunkvežimį vairavo į šeštąją dešimtį įžengęs Lietuvos pilietis. Jis sutiko sumokėti 15 tūkst. Norvegijos kronų (beveik 1,5 tūkst. eurų) dydžio piniginę baudą. Neaišku, ar vairuotojas buvo neblaivus.

„Vykau į Hamarą ir buvau ką tik pravažiavęs Stangę, kai man šviesomis sužybsėjo automobilis – įspėjo apie pavojų. Netrukus pamačiau sunkvežimį, važiuojantį kita automagistralės puse“, – pasakojo kito krovininio automobilio su vaizdo registratoriumi vairuotojas Kristianas Andreassonas.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas pavojingai važiuojantis sunkvežimis, galite žiūrėti čia.

Už šio švedo kaip tik važiavo lengvasis automobilis, ir vyras teigė išsigandęs, kad mašina ims lenkti jo sunkvežimį bei susidurs su lietuvio vairuojama mašina. Bet nelaimės pavyko išvengti.

„Esu matęs, kaip į priešpriešinio eismo juostą išvažiuoja į telefoną žiūrintis vairuotojas. Bet kad mašina lėktų kita automagistralės puse, dar nebuvau regėjęs“, – teigė K.Andreassonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius