Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirusio JAV popmuzikos atlikėjo Jacksono tėvas prašo skirti jam rentą iš sūnaus turto

JAV popmuzikos superžvaigždės Michaelo Jacksono tėvas Joe Jacksonas penktadienį kreipėsi į teismą, prašydamas skirti rentą iš sūnaus turto, argumentuodamas, jog dainininkas jį šelpė iki pat savo mirties.
Jacksono sesuo ir broliai popkaraliaus laidotuvėse.
Jacksono artimieji popkaraliaus laidotuvėse. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Los Andželo aukštesniajam teismui J.Jacksono advokato pateiktuose dokumentuose sakoma, kad garsenybės tėvas, kuriam sukako 81 metai, per mėnesį išleidžia apie 20 tūkst., dolerių, nors jis gauna tik 1 700 dolerių valstybinę pensiją.

Advokatas pabrėžė, kad nuo M.Jacksono mirties šių metų birželį jo paliktas turtas padidėjo apie 100 mln. dolerių, o iki šių metų pabaigos gali padidėti dar tiek pat.

Teismo dokumentuose nurodoma, kad dainininkas iki pat savo netikėtos mirties šelpė diabetu sergantį tėvą, pervesdamas jam pinigus per savo motiną Katherine Jackson, kuriai teismas spalio 2 dieną skyrė rentą iš sūnaus turto.

Tikimasi, kad J.Jacksono prašymas bus išnagrinėtas kitų metų pradžioje.

„Popmuzikos karaliumi“ tituluojamas M.Jacksonas birželio 25 dieną mirė nuo per didelės vaistų dozės savo namuose Los Andžele, sulaukęs 50 metų. Prieš mirtį jis intensyviai repetavo, ruošdamasis sugrįžimo gastrolėms Londone.

Po M.Jacksono mirties apie jį buvo susuktas dokumentinis filmas, pasaulyje uždirbęs jau 144 mln. dolerių. Tai pat parduodama daugiau šio atlikėjo įrašų, o pastarąją savaitę dokumentinio filmo „This Is It“ garso takelis pateko į JAV hitų viršūnes.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius