-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Misisipės valstijoje 8 žmones nušovęs vyras sako nebenorįs gyventi

Amerikietis, kuris su jį palikusia žmona ir jos šeima susiginčijo dėl vaikų ir surengė aštuonių gyvybių pareikalavusias šaudynes, sekmadienį buvo areštuotas ir sakė nebenorįs gyventi.
Misisipės šaulys
Misisipės valstijoje 8 žmones nušovęs vyras sako nebenorįs gyventi / TT NYHETSBYRÅN

Tarp žmonių, žuvusių per šią tragediją Misisipės valstijos kaime, yra įtariamojo uošvė ir vietos šerifo padėjėjas.

„Negaliu gyventi, tik ne po to, ką padariau“, – vietos laikraščiui „The Clarion-Ledger“ sakė 35 metų Willie Corey Godboltas. Interviu jis davė surakintas antrankiais, sėdėdamas kelkraštyje.

Tragedija prasidėjo šeštadienį vakare W.C.Godbolto žmonos motinos ir patėvio namuose Bog Čite, atvykus dėl šeimos ginčo iškviestam šerifo padėjėjui, ir toliau rutuliojosi dviejuose namuose netoliese esančiame Brukheivene.

W.C.Godboltas buvo paguldytas į ligoninę dėl šautinės žaizdos, bet jo būklė gera. Kas į jį šovė, neaišku.

Nužudytas šerifo padėjėjas yra Williamas Durras, kuris anksčiau dirbo policininku Brukheivene, esančiame maždaug 110 km į pietus nuo Džeksono.

Nužudytas šerifo padėjėjas yra Williamas Durras, kuris anksčiau dirbo policininku Brukheivene, esančiame maždaug 110 km į pietus nuo Džeksono.

Misisipės tyrimų biuro atstovas Warrenas Strainas sakė, kad prokurorai planuoja apkaltinti W.C.Godboltą žmogžudystėmis, bet pridūrė, kad dar per anksti pasakyti, koks buvo nusikaltimų motyvas.

Pareigūnai nepateikė detalių dėl jo sąsajų su aukomis, bet vienas W.C.Godbolto tikinčiųjų bendruomenės narys sakė, kad visi, išskyrus šerifo padėjėją, buvo W.C.Godbolto kraujo giminės arba giminės pagal santuoką.

Tačiau pats W.C.Godboltas interviu minėtam laikraščiui šiek tiek nušvietė įvykius.

„Mano skausmas buvo skirtas ne jam. Jis tiesiog ten buvo“, – sakė jis apie šerifo padėjėją.

„Aš kalbėjausi su jos patėviu ir jos mama, ir ja, savo žmona, apie tai, kad noriu pasiimti savo vaikus namo, – pasakojo jis. – Kažkas iškvietė pareigūną; žmonės, kurie net negyvena tuose namuose. Štai ką jie daro. Kišasi. Tai kainavo jam gyvybę. Man labai gaila.“

W.C.Godbolto žmonos patėvis Vincentas Mitchellas naujienų agentūrai AP sakė, kad W.C.Godbolto žmona ir du poros vaikai jau maždaug tris savaites gyveno jo namuose Bog Čite, nes ji dėl sutuoktinio smurtavimo jį paliko.

„Jis atėjo pasiimti vaikų. Buvo iškviestas šerifo padėjėjas“, – sakė V.Mitchellas.

Pasak jo, atvykęs pareigūnas paprašė W.C.Godbolto išvykti ir iš pradžių atrodė, kad šis taip ir padarys.

„Jis elgėsi, judėjo taip, tarsi rengtųsi išvykti. O tada įkišo ranką į užpakalinę kišenę ir išsitraukė ginklą, – pasakojo V.Mitchellas. – Jis tiesiog pradėjo į viską šaudyti.“

V.Mitchellas: „Jis elgėsi, judėjo taip, tarsi rengtųsi išvykti. O tada įkišo ranką į užpakalinę kišenę ir išsitraukė ginklą. Jis tiesiog pradėjo į viską šaudyti.“

V.Mitchellas sakė su W.C.Godbolto žmona pabėgęs, bet žuvo kiti trys žmonės: jo žmona, jos sesuo ir viena žmonos dukterų.

Pabėgęs iš ten W.C.Godboltas nužudė dar keturis žmones dviejuose kituose namuose, nurodė pareigūnai.

„Visi, kas žuvo, buvo jo giminės, išskyrus šerifo padėjėją“, – sakė Johnny Hallas, ilgametis Naujojo Siono Sąjungos baptistų misionierių bažnyčios Bog Čite bendruomenės narys. Ta bažnyčia, kurios bendruomenei priklausė ir W.C.Godboltas, yra netoli V.Mitchello namų.

Nuo pirmųjų žmogžudysčių iki W.C.Godbolto arešto netoli paskutinio nusikaltimo vietos už kelių kilometrų esančiame Brukheivene prabėgo mažiausiai septynios valandos.

„Visiems plyšta širdis. Visi čia vieni kitus pažįsta“, – sakė 19-metis koledžo studentas Garrettas Smithas, kuris su viena iš aukų mokėsi toje pačioje mokykloje.

36 metų W.Durras buvo vedęs, augino 11 metų sūnų, sakė Linkolno apygardos šerifas Steve'as Rushingas.

Laisvalaikiu W.Durras buvo pilvakalbys ir su savo lėlėmis lankydavosi mokyklose ir bažnyčiose, rengdavo pasirodymus vaikams.

W.C.Godboltas sakė nenorėjęs leisti, kad policija sučiuptų jį gyvą.

„Mano noras buvo, kad Dievas nužudytų mane. Man baigėsi kulkos. Mano noras buvo mirtis nuo faro rankos“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius