Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Misūrio gubernatorius nusiuntė Nacionalinę gvardiją į neramumų apimtą Fergusoną

Misūrio gubernatoriuys Jay Nixonas pirmadienio rytą pasirašė įsaką siųsti valstijos nacionalinę gvardiją į Sent Luiso priemiestį Fergusoną, kuriame tęsiasi susidūrimai tarp policijos ir protestuotojų, besipiktinančių paauglio Michaelo Browno nužudymu, rašo naujienų svetainė abcnews.com
Policininkai Fergusone
Policininkai Fergusone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šios vilties dienos vakarą taikūs protestai ir maldos buvo sutrikdyti smurtinių nusikalstamų aktų, kuriuos organizavo asmenys iš kitų valstijos vietų. Šie veiksmai kelia grėsmę Fergusono gyventojams“, – teigiama išplatintame J.Nixono pareiškime.

„Šie veiksmai tik kenkia Michaelo Browno šeimai ir jo atminimui, taip pat bendruomenės žmonėms, kurie trokšta teisingumo ir nori jausti saugūs savo namuose“, – pridūrė Misūrio gubernatorius.

Sekmadienį susirėmimai su policija Fergusone tęsėsi, praėjus beveik savaitei neramumų po rugpjūčio 9 d. įvykusio paauglio M.Browno nužudymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius