Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miuncheno oro uosto veikla laikinai sustabdyta dėl lijundros

Miuncheno oro uostas antradienio rytą laikinai sustabdė skrydžius dėl lijundros, regione toliau vyraujant šaltiems orams.
REUTERS-Scanpix nuotr.
REUTERS-Scanpix nuotr.

Visi skrydžiai buvo atšaukti arba atidėti nuo 6 val. iki 12 val. vietos (nuo 7 val. iki 13 val. Lietuvos) laiku. Oro uostas taip pat įspėjo, kad dėl nepalankių oro sąlygų gali būti paveikta ir vėliau suplanuotų skrydžių.

Pirmadienio vakarą antrasis pagal dydį Vokietijos oro uostas paskelbė, kad dėl antradienį prognozuojamų oro sąlygų jis bus laikinai uždarytas.

Šeštadienį šiame oro uoste taip pat buvo sustabdyti visi skrydžiai, nes visame pietiniame Vokietijos Bavarijos regione gausiai prisnigo.

Oro sąlygos taip pat paveikė automobilių ir traukinių eismą.

Aukštutinėje Bavarijoje greitkelyje A8 susidūrus automobiliui ir vilkikui su priekaba, žuvo du žmonės. Vokietijos naujienų agentūra DPA pranešė, kad, policijos duomenimis, naktį į antradienį dėl apledėjusios greitkelio dangos vilkikas sustojo, o automobilis rėžėsi į jo galinę dalį.

A99 kelias netoli Miuncheno buvo uždarytas abiem kryptimis po to, kai į masinį eismo įvykį pateko 13 transporto priemonių, pranešė DPA. Informacijos apie galimus sužeistuosius iš karto nebuvo pateikta.

Geležinkelių operatorius „Deutsche Bahn“ pranešė, kad eismas Miuncheno regione bus sutrikdytas kelias dienas.

„Deutsche Bahn“ taip pat sustabdė traukinių susisiekimą su Austrijos Zalcburgo ir Insbruko miestais bei Šveicarijos Ciurichu.

Operatorius pridūrė, kad kitose pietinėse Vokietijos dalyse traukiniai gali būti atšaukti arba vėluoti. Keleivių paprašyta atidėti nebūtinas keliones iki trečiadienio.

Pietų Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje gausus sniegas sutrikdė viešąjį transportą ir sukėlė lavinų pavojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius