-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moksleivės žudiko latvio ieškanti britų policija mano radusi jo lavoną

Britų policija, ieškanti latvio, įtariamo vienos Londono moksleivės nužudymu, šeštadienį pranešė, kad tankiame miške rado galbūt jo lavoną.
Įtariamo žudiko paieškos
Įtariamo žudiko paieškos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

14-metės Alice Gross palaikai antradienį buvo rasti upėje Vakarų Londone. Moksleivė dingo rugpjūčio 28 dieną, o paskutinį kartą buvo matyta netoliese, vaikštinėjanti taku prie kanalo netoli savo namų.

Pagrindinis įtariamasis jos nužudymo byloje yra 41 metų latvis Arnis Zalkalnas, kuris savo tėvynėje yra atlikęs septynerių metų laisvės atėmimo bausmę dėl žmonos nužudymo. Jis dirbo statybose, o paskutinį kartą buvo matytas rugsėjo 3 dieną.

Skotland Jardas pranešė, kad Bostono dvaro rūmų parke Vakarų Londone rado „smarkiai apirusį“ lavoną. Nors oficialus palaikų identifikavimas dar neatliktas, pradiniai požymiai rodo, kad palaikai gali būti A.Zalkalno, priduriama pareiškime.

Dingus A.Gross, policija Londone organizavo didžiausią paieškų operaciją nuo 2005 metų liepą įvykdytų sprogdinimų miesto viešojo transporto sistemoje, kai žuvo 52 žmonės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius