Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moters Indijoje likimas: išprievartavo ir sudegino gyvą

Indijos Utar Pradešo valstijoje grupė vyrų išprievartavo moterį ir vėliau ją sudegino gyvą, pranešė valstijos policijos atstovai. Tai jau trečiasis žiaurus smurtinis išpuolis prieš moterį šioje valstijoje, įvykdytas per pastarąją savaitę. Pasak policijos, šie išpuoliai tarpusavyje nesusiję, rašo BBC.
Indija
Indija / „Scanpix“ nuotr.

Pasak paskutiniosios aukos šeimos, penki vyrai išprievartavo ir padegė moterį jos pačios namuose.

Pasak BBC korespondentų, Utar Pradešas yra viena iš problematiškiausių valstijų Indijoje, kur moterys yra ypatingai engiamos.

Praėjusį penktadienį 14-metei mergaitei šioje valstijoje buvo išdurta akis, kai ji bandė pasipriešinti dviems ją išprievartauti mėginusiems vyrams. Paauglė vienos akies neteko, kita buvo rimtai sužeista. Pasak policijos, užpuolikai buvo iš mergaitės kaimo. Policijai pavyko suimti vieną vyrą, kito iki šiol ieškoma.

Praėjusią savaitę rastas dar vienos mergaitės ant medžio kybantis kūnas. Mergaitės tėvų tikinimu, jų dukra buvo išprievartauta ir nužudyta. Tėvai taip pat tikino, kad policijos pareigūnai siūlė jiems kyšį, kad jie niekam nesiskųstų dėl dukters nužudymo.

Per paskutinįjį incidentą 30-metį perkopusį moteris sėdėjo lauke prie savo namų, kai penki užpuolikai ją nusitempė į namo vidų ir išprievartavo, pranešė moters šeima. Teigiama, kad merginai atpažinus savo užpuolikus, jie apipylė ją žibalu ir padegė, bijodami būti sulaikyti už įvykdytą nusikaltimą.

Stipriai sužeista moteris spėjo duoti policijai parodymus, tačiau netrukus po to ji mirė. Pasak policijos pareigūnų, jos skriaudikai vis dar ieškomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius