-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 14 /20:56

Naujajame Džersyje kompanijos UPS objekte užpuolikas šaudė ir buvo paėmęs dvi įkaites

JAV Naujajame Džersyje siuntų pristatymo kompanijai UPS priklausančiame objekte nežinomas asmuo pirmadienį šaudė ir buvo paėmęs dvi įkaites, paskelbė vietos žiniasklaida.
Naujojo Džersio policija
Naujojo Džersio policija/Asociatyvinė nuotr. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Glosterio apygardos prokuroro Charles'o Fiore, įtariamąjį pašovė policininkai, o dvi įkaitėmis paimtos merginos sužalojimų nepatyrė. Visi įstaigos darbuotojai saugiai paliko pastatą.

Užpuolikas buvo sulaikytas, tačiau jo tapatybė dar nenustatyta.

Tas vyras įsiveržė į pastatą Logane, esančiame apie 32 km į pietus nuo Filadelfijos, prieš 9 val. 30 min. vietos (16 val. 30 min. Lietuvos) laiku ir paleido kelis šūvius. Pasak Ch.Fiore, užpuolikas nieko nesužalojo. Su užpuoliku, su dviem įkaitėmis užsibarikadavusiu viename kambaryje, telefonu derėjosi pareigūnai.

„Išgirdau, kaip vienas iš mano kolegų sako: „Bėkit, jis ginkluotas“, o tada, regis, išgirdau ginklo pokštelėjimą, mes visi išbėgom, ir atvyko teisėsauga“, – pasakojo tame UPS objekte dirbantis Allenas Anthony Dowlingas.

Ch.Fiore teigimu, užpuolikas yra kažkaip susijęs su viena iš savo įkaičių, bet nenurodė, kaip. Kanalas NBC kiek anksčiau paskelbė, kad viena iš įkaičių buvo įtariamojo buvusi mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius