Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas vaizdo įrašas: katastrofos vietoje separatistai įsitikino, kad numušė ne tą lėktuvą

Paviešintas naujas vaizdo įrašas, kuris atskleidžia, kad numušus virš Ukrainos skridusį Malaizijos lėktuvą „Boeing 777“ separatistai skubėjo į įvykio vietą ir įsitikino, kad jų pasirinktas taikinys – ne tas lėktuvas.
Separatistai apžiūri lėktuvo nuolaužas
Separatistai apžiūri lėktuvo nuolaužas / Kadras iš paiešintos vaizdo medžiagos

Kaip rašo news.com.au, į įvykio vietą skubėję separatistai viską filmavo, nevengė komentuoti įvykių. Šis vaizdo įrašas pasklido internete. Jame matoma, kaip kariškiai apžiūri lėktuvo nuolaužas, krausto žuvusių keleivių daiktus.

VIDEO: Naujas vaizdo įrašas: tragedijos vietoje separatistai įsitikino, kad numušė ne tą lėktuvą

Filmuojantis žmogus vaizdo įraše dažnai kalbasi telefonu ir dalija komandas – iš įvykio vietos išvesti liudininkus. Manoma, kad jis buvo vienas iš vadovaujančių asmenų.

Įraše girdima, kaip telefonu kalbantis vyras pasakoja, kad buvo du lėktuvai ir netrukus jis, naudodamas necenzūrinius žodžius, patvirtina, kad numuštas lėktuvas nėra nei karinis, nei priklausantis Ukrainai. „Tai keleivinis lėktuvas“, – girdima įraše.

Vėliau vienas iš separatistų parodo rastą tapatybės kortelę. „Matai, jie užsieniečiai. Iš Malaizijos“, – sako jis rodydamas stiuardesės tapatybės kortelę.

Portalas skelbia, kad įraše minimas Ruslano vardas. Su šiuo žmogumi telefonu kalba neatpažintas žmogus. Manoma, kad Ruslanas – vienas iš Donecko separatistų vadų.

15min.lt primena, kad  iš Amsterdamo į Kvalą Lumpūrą skridęs lėktuvas buvo numuštas 2014 m. liepos 17 dieną virš Ukrainos teritorijos. Per katastrofą žuvo beveik 300 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius