-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji Vladimiro Putino pasija – buvusi žiniasklaidos magnato žmona?

Liežuviai Vašingtono, Europos ir Azijos sostinių koridoriuose vis garsiau šnabžda, kad Rusijos lyderis Vladimiras Putinas susitikinėja su buvusia žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho žmona Wendi Deng, praneša usmagazine.com.
Wendi Deng
Wendi Deng / „Scanpix“/AP nuotr.

Vienas V.Putinui artimas šaltinis apie įžymybių gyvenimus rašančiam žurnalui „Us Weekly“ paliudijo, kad politiko santykiai su W.Deng yra rimti.

63 m. Rusijos prezidentas trisdešimt metų buvo susituokęs su Liudmila Putina. 2014 m. išsiskyrusi pora susilaukė dviejų dukrų – Marijos ir Jekaterinos.

Po V.Putino skyrybų sklandė gandai, jog Kremliaus šeimininkas susitikinėja su gimnaste Alina Kabajeva. 2015 m. Vokietijos bulvarinis laikraštis „Bild“ pranešė, kad A.Kabajeva vienoje Šveicarijos ligoninėje pagimdė kūdikį nuo V.Putino. Tiesa, šiuos gandus Kremlius paneigė.

Nors viešumoje W.Deng su V.Putinu dar pastebėta nebuvo, tačiau kovo 28 d. buvo užfiksuota Rusijos lyderio draugo Romano Abramovičiaus 35 mln. dolerių vertės jachtoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius