Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo JAV prezidento inauguraciją pagerbs pramogų pasaulio žvaigždės

JAV pramogų pasaulio žvaigždynas sekmadienį pagerbs išrinktąjį šalies prezidentą Baracką Obamą, surengę didelį nemokamą pasirodymą įspūdingame Vašingtono memoriale Vašingtone.
Barackas Obama
Barackas Obama / „Scanpix“ nuotr.

Popmuzikos ir roko superžvaigždės Beyonce, Mary J.Bilge ir Bono dalyvaus koncerte, kuris bus surengtas likus dviem dienoms iki B.Obamos prisaikdinimo. Pirmojo tamsiaodžio JAV prezidento inauguracijos ceremonija įvyks antradienį, sausio 20 dieną.

Prie vieno iš garsiausių JAV sostinės paminklų susirinkusius klausytojus taip pat džiugins Sheryl Crow, Joshas Grobanas, Herbie Hancockas, Bruce'as Springsteenas, will.i.am ir Stevie Wonderis.

„Norime, kad per šį renginį būtų prisiminta istorija ir pagerbtos akimirkos, kai mūsų šalis susivienydavo, kad atremtų didžiuosius iššūkius ir išliktų, – sakė B.Obamos inauguracijos šventės vadybininkas George'as Stevensas. – Iškilių aktoriai skaitomus istorinius tekstus derinsime su daugelio didžiausių mūsų dienų žvaigždžių muzika“.

Istorinius tekstus bus patikėta skaityti aktoriams Jamie Foxxui ir Denzeliui Washingtonui, taip pat popmuzikos žvaigždei Queen Latifah ir žmogaus teisių aktyvistui Martinui Lutheriui Kingui III.

Pasak renginio organizatorių, visos žvaigždės noriai sutiko dalyvauti sekmadienį rengiamoje ceremonijoje, kuri vakare bus tiesiogiai transliuojama televizijos HBO .

„Paaiškėjo, kad didieji atlikėjai trokšta prisidėti, o kiekvienas iš jų dirba su mumis mėginant parinkti muziką, kuri išreikštų optimizmą ir viltis, kurias žmonėms žadina Obamos inauguracija“, – sakė koncerto scenarijaus autorius Michaelas Stevensas.

„Tai puiki galimybė pažymėti istorinė įvykį labai reikšmingoje aplinkoje, – nurodoma renginio režisieriaus Dono Mischerio pranešime. – Į mūsų sceną žvelgs Abrahamo Lincolno statula, o prie tvenkinio susirinks tūkstančių žmonių minia. Tai reginys, kuris labai pamalonintų bet kurį režisierių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius