Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojoje Zelandijoje per pratybas žuvo populiarus Singapūro aktorius

Populiarus Singapūro aktorius trečiadienį žuvo per nelaimingą atsitikimą karinių pratybų Naujojoje Zelandijoje metu, pranešė Gynybos ministerija ir pažadėjo ištirti jo žūties aplinkybes.  
Aloysius Pangas
Aloysius Pangas / „Facebook“ nuotr.

Aloysius Pangas, vaidindavęs televizijos laidose ir filmuose kinų kalba, dalyvavo privalomuosiuose rezervistų mokymuose. Nelaimingas atsitikimas, per kurį aktorius patyrė sunkių sužalojimų, įvyko jam taisant artilerijos pabūklą.

Nelaimė įvyko praėjusį šeštadienį Naujosios Zelandijos centrinėje dalyje, Manavatu–Vanganujaus regione. Sunkiai sužeistas 28 metų aktorius buvo nuvežtas į ligoninę ir operuotas.

„Nepaisant chirurgų pastangų jį išgelbėti operuojant sužalotus vidaus organus ir dirbtinai palaikant gyvybines funkcijas, Pangas nuo patirtų sužalojimų mirė“, – rašoma trečiadienį vėlai vakare Singapūro gynybos ministerijos išplatintame pranešime.

Singapūre 18 metų sulaukę jaunuoliai turi atlikti privalomąją dvejų metų karinę tarnybą, o vėliau yra kviečiami dalyvauti tolesniuose mokymuose.

A.Pango šeima jo „Instagram“ paskyroje prieš paskelbiant žinią apie aktoriaus mirtį parašė, kad „išgyvename sunkų metą“.

„Esame sugniuždyti. Medikai pasakė, kad jo būklė blogėja ir turime būti pasiruošę blogiausiam“, – rašė aktoriaus artimieji.

Gynybos ministerija nurodė, kad bus atliktas incidento tyrimas.

A.Pangas kaip aktorius Singapūre išgarsėjo dar būdamas vaikas. Pastaraisiais metais jis dažniausiai filmuodavosi vietos prodiuserių juostose ir televizijos laidose kinų kalba.

Tai ne pirmas žmogaus gyvybės pareikalavęs nelaimingas atsitikimas per Singapūro kariuomenės pratybas.

Pernai balandį vienas šauktinis mirė, kai per 8 km žygį jį ištiko šilumos smūgis. Lapkritį dar vienas šauktinis žuvo per nelaimingą atsitikimą su šarvuočiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius