Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
05 10

Naujos detalės: V.Putinas sėdėjo parade su karininkais, kurių pavaldiniai kaltinami grupiniu ukrainietės išžaginimu ir namų apšaudymu

Už Vladimiro Putino nugaros Pergalės dienos parade Maskvoje buvo pasodinti keli karininkai, kurių pavaldiniai ir kolegos buvo kaltinami įvairiais nusikaltimais. Visų pirma – dėl grupinio nėščios ukrainietės išžaginimo, išsiaiškino nepriklausomas portalas „Agentstvo“.
Su Vladimiru Putinu ant pakylos sėdėjo vyresnysis leitenantas Vladislavas Golovinas (nuotraukoje viršuje kairėje), majoras Arturas Orlovas (centre) ir majoras Railis Gabdrachmanovas (dešinėje)
Su Vladimiru Putinu ant pakylos sėdėjo vyresnysis leitenantas Vladislavas Golovinas (nuotraukoje viršuje kairėje), majoras Arturas Orlovas (centre) ir majoras Railis Gabdrachmanovas (dešinėje) / AFP/Scanpix/Agentstvo

Žurnalistai nustatė tris kariškius, kurie sėdėjo už V.Putino ir Kazachstano, Kirgizijos ir Turkmėnijos vadovų. Tai vyresnysis leitenantas Vladislavas Golovinas (nuotraukoje kairėje), majoras Arturas Orlovas (centre) ir majoras Railis Gabdrachmanovas (dešinėje). Visiems trims suteiktas „Rusijos didvyrio“ vardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius