Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos Dmitrijaus Kiseliovo nesėkmės: Vakarų sankcijos pasivijo net socialiniame tinkle „Facebook“

Kremliaus propagandos ruporu vadinamą Dmitrijų Kiseliovą supančiojo naujos Vakarų valstybių sankcijos. Paskyras socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ susikūręs naujienų agentūros „Rossiya Segodnya“ vadovas greitai buvo užblokuotas, skelbia Rusijos žiniasklaida.
Rusijos propagandistas Dmitrijus Kiseliovas
Rusijos propagandistas Dmitrijus Kiseliovas / nr2.com.ua

„Mano paskyra nelauktai buvo užblokuota. Bandymai ją atkurti pateikiant telefono numerį ar net paso kopiją buvo nesėkmingi“, – vėliau Rusijoje populiariame socialiniame tinkle „Vkontakte“ skundėsi D.Kiseliovas.

Tiesa, BBC Rusijos padalinio žurnalistai pateikia kiek kitokią įvykio versiją. Jų teigimu, D.Kiseliovas po kelių valandų „Facebook“ erdvėje pats išsitrynė savo paskyrą, mat per jas sulaukė daugybės įžeidžiančių ir smerkiančių žinučių.

Toks pats likimas laukė ir D.Kiseliovo „Instagram“ paskyros, kurioje jis patalpino kelias nuotraukas iš atostogų Rusijos aneksuotame Kryme. Po kelių valandų Rusijos propagandos meistro paskyra prapuolė.

D.Kiseliovas pagarsėjo savo skandalingais pasisakymais apie tai, kad „Rusija galėtų paversti JAV branduolinių dulkių krūva“, bei aiškinimu, kad homoseksualūs žmonės po mirties turėtų būti deginami, kad jų organai neatitektų kitiems ir nesugadintų organizmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius