-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus sumanymas: girtas kanadietis upe nuplaukė į JAV ir sukėlė tarnybas ant kojų

Visą vakarą išgėrinėjęs kanadietis nusprendė įrodyti, jog Detroito upe gali nuplaukti į JAV. Dėl vyro ant kojų sukeltos tarnybos surengė tarptautinę gelbėjimo operaciją, skelbia „Fox News“.
Johnas Morillo neblaivus sumanė įrodyti, jog gali upe nuplaukti į JAV.
Johnas Morillo neblaivus sumanė įrodyti, jog gali upe nuplaukti į JAV. / Kadras iš Youtube.com

47-erių Johnas Morillo iš Vindzoro miesto Ontarijo valstijoje „The Windsor Star“ laikraščiui teigė, kad plaukti upe iš gimtojo miesto į Detroitą buvo „tikrai kvaila“ ir teigia, jog to jis neturėjo daryti.

„Aš išgėrinėjau, bet nebuvau visiškai girtas, – sakė J.Morillo. – Reikalas tas, kad žmonėms aš jau seniai sakiau, kad plauksiu upe, o jie vis juokėsi ir sakė, kad to nepadarysiu. Taigi, pastarąją naktį aš tiesiog nusprendžiau, kad jau atėjo laikas.“

Antradienį išsiblaivęs J.Morillo buvo paleistas iš kalėjimo. Jis teigė apgailestaująs, jog Kanados ir JAV pareigūnams sukėlė problemų. Gelbėti vyro, plaukusio itin sraunia ir pavojinga upe, buvo išsiųstos trys gelbėjimo valtys ir sraigtasparnis.

„Kai tik pamačiau sraigtasparnį ir tris manęs ieškančius katerius, pagalvojau: „Tai tikrai kvaila“, – neslėpė J.Morillo.

Vindzoro policija sureagavo apie 23.30 val. nakties, kai jai paskambino kaimynė, pranešusi, jog nebemato plaukiančio vyro. Galiausiai vyras iš tiesų perplaukė upę, skiriančią Ontarijo provincijos Vindzoro ir Jungtinių Valstijų Detroito miestus.

Tarnybų darbuotojų jis buvo pastebėtas praėjus porai valandų nuo šuolio į upę, antradienio naktį, apie 1 val., tuo metu kanadietis jau plaukė atgal į gimtinę. Detroite, anot J.Morillo, žmonės nufotografavo vyrą.

„Ten buvo viena moteris, ji sakė, kad yra iš Vindzoro. Ji pamanė, kad aš pamišęs. Ji buvo teisi“, – sakė kanadietis.

Institucijos kanadietį ketina nubausti už plaukiojimą laivybos kanalu. Bauda gali siekti 5 000–25 000 Kanados dolerių (13 000–64 000 Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius