-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimė Teksase: savo sūnaus akivaizdoje iškritusi iš atrakcionų užsimušė moteris

Teksaso valstijoje, Arlingtone, (JAV) užsimušė pusamžė moteris, ji savo sūnaus akivaizdoje iškrito iš bevažiuojančio traukinuko ant šešių aukštų dydžio amerikietiškų kalnelių.
Ekstremaliausias amerikietiškų kalnelių atrakcionas Japonijoje
Asociatyvinė nuotrauka. Amerikietiški kalneliai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Teksasas

Kaip praneša CNN, atrakcionų parkas patvirtino, kad moteris užsimušė penktadienį važinėdama „Texas Giant“ amerikietiškais kalneliais, daugiau aplinkybių apie moters mirtį atrakcionų parkas nenurodė.

„Kadangi mūsų parkas itin stipriai rūpinasi savo lankytojų ir darbuotojų saugumu, dėl šio įvykio atrakcionas buvo uždarytas“, – nurodoma spaudai išplatintame „Texas Giant“ pranešime.

Vienas parko lankytojų, Gabe'as Floresas, vėliau pasakojo matęs, kaip iš atrakciono išlipo susijaudinęs vyriškis, kuris pradėjo rėkti, kad iškrito jo mama.

„Vienoje atrakciono atkarpoje yra labai staigus posūkis, būtent ties šiuo posūkiu moteris ir iškrito, bent jau taip vėliau pasakojo už jos sėdėjęs vyriškis“, – sakė G.Floresas.

„Texas Giant“ atrakcionų parkas buvo suprojektuotas dar 1990 metais, iš pradžių amerikietiški kalneliai buvo mediniai. 2011 metais buvo nutiesti plieniniai bėgiai, po renovacijos parkas duris atvėrė balandžio mėnesį pažymėdamas ir 50-ies metų jubiliejų.

Aukščiausia „Texas Giant“ amerikietiškų kalnelių vieta siekia beveik 47 metrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius