Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nenori paskelbti Jacksono Amerikos legenda (apklausa)

Vienas respublikonas JAV Kongreso narys pareiškė protestą dėl esą perdėto žiniasklaidos dėmesio mirusiam popmuzikos atlikėjui Michaelui Jacksonui, taip pat pažadėjo priešintis planams paskelbti šią superžvaigždę Amerikos legenda.
Vienas iš popkaraliaus gerbėjų
Vienas iš popkaraliaus gerbėjų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teksasui ir Kongreso juodaodžių frakcijai atstovaujanti demokratė Sheila Jackson-Lee antradienį vykusioje atsisveikinimo su M.Jacksonu ceremonijoje paskelbė siūlysianti Atstovų rūmams paskelbti mirusį atlikėją „Amerikos legenda, muzikos simboliu (ir) pasaulio humanistu“.

Sh.Jackson-Lee taip pat parodė šios rezoliucijos, dėl kurios dar bus diskutuojama, įrėmintą kopiją. Tačiau respublikonas Peteris Kingas, kuris neseniai duotame interviu M.Jacksoną pavadino „iškrypėliu, vaikų tvirkintoju ir pedofilu“, pareiškė visomis išgalėmis raginsiantis nepritarti tokiai rezoliucijai.
 

Trečiadienį televizijos „Fox News“ laidoje „The O'Reilly Factor“ parodytame interviu P.Kingas paneigė, kad jo pareiškimai kaip nors susiję su rasizmu.

„Pasakiau tai, ką iš tikrųjų jautė milijonai amerikiečių“, – respublikonas sakė laidos vedėjui Billui O'Reilly.

2003 metais pasirodžiusiame viename dokumentiniame filme M.Jacksonas pripažino leisdavęs miegoti vaikams vienoje lovoje su juo savo namuose Kalifornijoje, tačiau tvirtino prie vaikų lytiškai nepriekabiavęs.

2005 metais prisiekusieji pripažino M.Jacksoną nekaltu nagrinėjant bylą, kurioje atlikėjui buvo pateikti kaltinimai dėl įtariamo vieno 13-mečio tvirkinimo.

P.Kingas yra vienas iš galimų respublikonų kandidatų, pretenduojančių į vietą Senate, kurią šiuo metu užima demokratė Kirsten Gillibrand.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius