Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnamečių „koloradinių“ bitučių šokis Rusijoje pripažintas nepadoriu

Rusijos Orienburgo mieste pirmadienį kilęs skandalas auga lyg sniego gniūžtė. Šokių mokyklos „Kredo“ ataskaitiniame koncerte parodyta kompozicija „Mikė Pūkuotukas ir bitutės“, kurią atliko nepilnametės merginos, iškart sudomino ne tik internautus, bet ir prokurorus. Georgijaus juostos spalvas primenančią aprangą, vos dengiančią apnuogintus kūnus, vilkėjusios mergaitės pašiurpino vulgarumu.
„Bitučių“ šokis
„Bitučių“ šokis / Youtube.com stopkadras
Temos: 2 Rusija Erotika

Šokio ekspertų teigimu, mergaičių šokis yra „gundančio pobūdžio“, nepadorus tverkas (angl. booty dance). Jis atliekamas judinant klubus.

Šiuo skandalingu šokiu susidomėjo ne tik prokuratūra – skubiai sušaukta Orienburgo mero vadovaujama komisija. Dar nežinoma, ką jis nusprendė. Tačiau Rusijos federacijos Tyrimų komitetas jau paskelbė, kad šis vaizdo klipas yra nepadorus, o mokyklos darbuotojų veiksmai vertinami kaip aplaidumas. Bus tiriama, kas atsakingas už tai, kad merginoms buvo leista taip nepadoriai šokti mokyklos scenoje ir kas sukūrė tokį šokį. Daugelį žeidžia ir „koloradinių“ spalvų naudojimas nepadoriame kontekste.

VIDEO: Vulgarus Orienburgo mokyklos teatro pasirodymas
Tyrėjai dabar bando nustatyti šokėjų asmenybes, amžių, taip pat šokio sukūrimo aplinkybes.

Dviejų minučių trukmės klipas buvo publikuotas „Youtube“ balandžio 12 d. Iki šiol jį peržiūrėjo daugiau nei 4 mln. internautų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius