Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neramiame pasaulyje Jungtinės Valstijos yra „didžiausia viltis“, sako H.Clinton

Į Jungtines Valstijas ir toliau dedamos didžiausios viltys, sprendžiant pasaulio sudėtingiausias problemas, savo trečiadienio kalboje apie šalies užsienio politiką turėtų pasakyti JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton.
Hillary Clinton
Hillary Clinton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šiandien užsienio politikos problemų sprendimas iš mūsų reikalauja mąstyti regioniniu ir pasauliniu lygmeniu, pastebėti šalių, regionų ir interesų susikirtimo ir sąlyčio taškus, o taip pat suvienyti žmones, kaip tai gali padaryti tik Amerika“, – sakoma iš anksto išplatintose H.Clinton kalbos nevyriausybinei Tarptautinių santykių tarybai (Council on Foreign Relations) ištraukose.

„Pasaulis pasitiki mumis. Kai seniems priešininkams reikia teisingo tarpininko ar fundamentalioms laisvėms reikia užtarėjo – žmonės žiūri į mus. Kai dreba žemė arba upės išsilieja iš savo krantų, kai kyla pandemijos ar tvyranti įtampa virsta smurtu, pasaulis žvelgia į mus“, – sakoma pranešime.Diplomatai, ir politikos lyderiai svajoja apie Amerikos pažadėtas galimybes ir lygybę.

„Aš tai matau veiduose žmonių, kuriuos sutinku keliaudama – ne tik jauni žmonės, o ir patyrę diplomatai, ir politikos lyderiai svajoja apie Amerikos pažadėtas galimybes ir lygybę, “, – teigiama jame.

„Jie mato tą principingą pasiryžimą ir optimistišką dvasią, kuri lydi Amerikos įsipareigojimus. Jie tikisi , kad Amerika ne tik vykdys įsipareigojimus, bet ir vadovaus“, – sakoma H.Clinton pranešime.

Pasak JAV valstybės sekretorės, Jungtinės Valstijos yra „didžiausia viltis pavojingame pasaulyje“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius