Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtas rusų šnipės pasiūlymas bėgliui Edwardui Snowdenui: „Ar vesi mane?“

Įslaptintą informaciją apie JAV žvalgybos darbo metodus paviešinęs ir bėgliu tapęs amerikietis Edwardas Snowdenas sulaukė pasiūlymo tuoktis, skelbia newsru.com.
Anna Chapman
Anna Chapman / AFP/Scanpix nuotr.
Temos: 2 Anna Chapman Rusija

Šeremetjevo oro uosto tranzitinėje zonoje jau dvi savaites tūnantis bėglys ieško prieglobsčio vienoje iš 21 šalies, kurioms išsiuntė prašymus. Kol laukia atsakymo, gavo netikėtą pasiūlymą iš buvusios Rusijos slaptosios tarnybos agentės Annos Chapman, 2010-iais kartu su keliais agentais besislėpusios JAV. 

Su britu susituokusi ir išsiskyrusi moteris į E.Snowdeną kreipėsi per socialinį tinklą „Twitter“, pasiūlydama jam susituokti. „Snowdenai, ar vesi mane?“, – penktadienio naktį užklausą paskelbė 31-erių A.Chapman. 

Britų „Daily Mail“ netruko pakomentuoti: „Žavinga moteris ugniniais plaukais buvo lakoniška ir miela.“

Laikraštis taip pat pažymi, kad A.Chapman, ko gero, iš tiesų turi šansų pelnyti bėglio širdį. Anot laikraščio, buvusi E.Snowdeno mergina, 28-erių šokėja iš Havajų Lindsey Mills, šiek tiek panaši į rusę. 

E.Snowdenas Rusijoje nusprendė nelikti po to, kai V.Putinas pareiškė, kad šis gali apsistoti šalyje, tačiau turi liautis skleisti informaciją, kenkiančią JAV.

A. Chapman ir dar devyni Rusijos žvalgybininkai buvo suimti Jungtinėse Valstijose 2010 metų birželį. Jie visi buvo iškeisti į keturis kalinius, laikytus Rusijos kalėjimuose.

Anna Chapman – Rusijos Išorinės žvalgybos tarnybos (SVR) šnipė, kuri su kitais devyniais rusų šnipais 2010 m. birželio 27 d. buvo demaskuota JAV, Niujorke. Grįžusi į Rusiją sulaukė didelio populiarumo: dalyvavo keliose gundančiose fotosesijoje, pradėjo vesti TV laidą, dalyvavo iškilmėse paleidžiant kosminę raketą bei sulaukė aukštus postus žadančių darbo pasiūlymų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius