-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nigerija ketina didinti naftos gavybą iki 2,2 mln. barelių per parą

Nigerija ir toliau didins savo naftos gavybos apimtis pavasario ir vasaros mėnesiais ir tikisi po naftos gavybos infrastruktūros remonto ir techninio aptarnavimo gavybą padidinti nuo kovą buvusių 1,27 mln. barelių iki 2,2 mln. barelių per parą, „Bloomberg“ televizijai sakė šalies naftos ministras Emmanuel Kachikwu.
Naftos perdirbimo įmonė
Naftos perdirbimo įmonė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jis taip pat išreiškė viltį, kad Naftą eksportuojančių šalių organizacijos (OPEC) narės ir karteliui nepriklausančios šalys pratęs dabar įgyvendinamo susitarimo mažinti naftos gavybos apimtis galiojimą dar pusmečiui, kad išlaikytų naftos kainas virš 50 JAV dolerių ribos.

„Esu įsitikinęs, kad mes neturime alternatyvos, mes privalome tai padaryto. Aktyviai vyksta darbas dėl susitarimo galiojimo dar šešis mėnesius“, – sakė Nigerijos naftos ministras, pridūrę, kad gegužę OPEC šalus turėtų be vargo sutarti dėl susitarimo pratęsimo.

Nigerija ir Libija buvo atleistos nuo OPEC ir karteliui nepriklausančių susitarimo mažinti naftos gavybos apimtis vykdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius