Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Niujorkas – geriausias miestas vienišiams

Niujorkas užėmė pirmąją vietą Jungtinių Valstijų miestų, geriausiai tinkamų vienišiams, sąraše. Iš karto po „Didžiojo obuolio“, Forbes.com tyrimo duomenimis, eina Bostonas, Čikaga, Sietlas ir Vašingtonas.
Niujorkas
Niujorkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Niujorkas

Antrajame penketuke pirmoji yra Atlanta, o po jos įrašyti San Franciskas, Los Andželas, Milvokis ir Filadelfija.

Tai pirmas atvejis, kai Niujorkas užėmė pirmą vietą šioje kasmet rengiamoje apklausoje, kurioje vertinami 40 didžiausių Amerikos miestų pagal tokius kriterijus: ramybė ir saugumas, gyvenimo kaina vienišam žmogui, kultūrinės pramogos, karjeros galimybės, pažinčių internetu populiarumas, naktinis gyvenimas ir vienišių skaičius iš visų miesto gyventojų.

Tačiau Niujorkas atsidūrė sąrašo priekyje tik dėl pažinčių internetu populiarumo – JAV komercinėje sostinėje aktyvių pažinčių svetainių lankytojų yra kur kas daugiau nei bet kuriame JAV mieste.

„Kad ir kur tu gyventum, net Floridos valstijos Džeksonvilyje, kuris užėmė paskutinę paguodos vietą mūsų sąraše, visur yra bendrija vienišių, kurie neleis sau nuobodžiauti gimtajame mieste“, – sakė Lauren Sherman iš forbes.com.

„Ar grožėsies Denverio apylinkėmis, ar gersi tekilą Virdžinijos Bičo naktiniuose klubuose – tu turi daug vienminčių. Ir paprasčiausias būdas susirasti juos – internetas“, – sakė ji.

Nuolatinis finansinis stresas, kurį pastaraisiais metais patiria niujorkiečiai, privertė keisti prioritetus, o tai irgi galbūt prisidėjo prie miesto populiarumo šioje srityje.

Anksčiau Niujorko miesto gyventojams rūpėjo tik karjera, o dabar jie ieško ir meilės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius