Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijoje, Bergene, mįslingai mirus 8-erių metų lietuvaitei iki šiol tvyro baimės atmosfera, tėvai bijo leisti vaikus į mokyklą

Pirmadienį Norvegijoje, netoli Bergeno, paslaptingai mirus aštuonerių metų mergaitei iš Lietuvos, toliau tęsiamas tyrimas. Atsakyti į klausimą, ar mergaitė mirė sava mirtimi, bando beveik 20 smurtinių bei lytinių nusikaltimų ekspertų.

Norvegijos nacionalinio transliuotojo NRK svetainėje rašoma, kad Sund komuna, kurioje gyveno išeivė iš Lietuvos su dukra ir draugu, apimta giliaus nerimo. Tėvai bijo leisti vaikus į mokyklą, vežioja juos automobiliais iki pat mokymo įstaigos durų.

Kaip rašo NRK.no, miestelyje tvyro baimės atmosfera, sklinda nepamatuoti gandai apie tai, kad aštuonerių metų lietuvaitė iš šio pasaulio išėjo kažkam įvykdžius nusikaltimą.

Vis dėlto policija kol kas neįvardija, kokiomis aplinkybėmis mirė mergaitė. Tačiau žmogžudystės versija nepaneigta.

Sund meras Olle Trellevikas vietinei žiniasklaidai sakė, kad policijos pareiškimas išsklaidytų nežinią ir praskaidrintų miestelio atmosferą. Tačiau kol kas – tyla. Rezultatas liūdnas: tėvai nebeleidžia vaikams vieniems likti namuose, todėl po pamokų daugelis mokinukų, užuot keliavę namo, laukia tėvų mokykloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius