Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijoje teisiama savo dukterį kibire paskandinusi moteris

Norvegijoje dėl 22 mėnesių dukrelės nuskandinimo teisiama moteris pirmadienį prasidėjusiame teisme paneigė jai pateiktus kaltinimus dėl nužudymo, kurį padarė vadovaudamasi internetu gautomis instrukcijomis.
Kibirai
Kibirai / BFL nuotr.
Temos: 1 Nužudymas

Moters meilužis britas, kuris kaltinamas instruktavęs moterį internetiniu vaizdo ryšiu, taip pat paneigė savo kaltę Oslo apygardos teisme.

28-erių Yasmin Chaudhry ir 35-erių Ammazas Omeras Qureshi yra kaltinami 2010 metų spalį įkišę mergaitės galvą į kibirą vandens ir ją paskandinę. Šio vaiko Y.Chaudhry buvo susilaukusi su kitu vyru.

Tyrimo duomenimis, nusikaltimas buvo įvykdytas po to, kai mažylė ankstų rytą pertraukė poros bendravimą internetiniu vaizdo ryšiu MSN.

Nusikaltimas buvo įvykdytas po to, kai mažylė ankstų rytą pertraukė poros bendravimą internetiniu vaizdo ryšiu MSN.

Vyriškis, kuris tuo metu buvo išvykęs į Londoną, liepė moteriai „nubausti“ vaiką ir davė jai nurodymus, kaip elgtis. Vykdydama virtinę nurodymų galiausiai moteris panardino mergaitės galvą į vandenį ir laikė, kol mažylė neteko sąmonės.

Y.Chaudhry vėliau iškvietė greitąją pagalbą ir pranešė, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas. Po dienos mergaitė mirė ligoninėje.

Pirmadienį Y.Chaudhry atmetė jai pateiktus kaltinimus dėl pirmojo laipsnio žmogžudystės, nors prisipažino, kad panaudojo smurtą prieš vaiką. Tuo tarpu jos meilužis neigė kaip nors prisidėjęs prie šio nusikaltimo.

Pora taip pat yra kaltinama pusę metų „reguliariai“ kankinusi mergaitę. Įtariama, kad vyras duodavo moteriai nurodymus, kaip elgtis, o pats stebėdavo kai kuriuos kankinimus internetu.

Nustatyta, kad nusikaltimo dieną vaikas buvo verčiamas suvalgyti šaukštelį čili pipirų, mergaitei buvo lipnia juosta užklijuota burna, ji buvo laistoma šaltu vandeniu ir mušama per veidą.

Jeigu teismas pripažintų, kad kaltinamieji nužudė vaiką, jiems gresia iki 21 metų laisvės atėmimo bausmė. Už vaiko kankinimą įstatymai numato šešerių metų laisvės atėmimo bausmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius