Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Norvegijos ministras pagyrė „fantastišką“ policijos darbą

Norvegijos teisingumo ministras Knutas Storbergetas antradienį gyrė „fantastišką“ policijos darbą po susitikimo su aukštais teisėsaugos pareigūnais po praeitą savaitę įvykdyto dvigubo išpuolio, nusinešusio 76 žmonių gyvybes.
Andersas Behringas Breivikas
Andersas Behringas Breivikas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Turėjau progą padėkoti Oslo ir kitų rajonų policijai bei kitiems organams už jų fantastišką darbą, – K.Storbergetas sakė žurnalistams. – Tai žmonės, kurie dirbo daug sunkiau nei būtų galima tikėtis; šie žmonės nutraukė savo atostogas ir savanoriškai pasiūlė savo pagalbą iš visos šalies. “

Ministras gyrė ne vien pareigūnų pasiryžimą padėti šaliai, bet ir „policijos vyrų bei moterų“ pastangas atkurti „saugumą“ ir „normalią padėtį“ po pastarųjų atakų.

Norvegijos policija sulaukė vietos žiniasklaidos kritikos dėl sugaišto laiko, kol pareigūnai penktadienį pasiekė Utojos salą ir suėmė Andersą Behringą Breiviką, nušovusį ten 68 žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius