-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuogalių nuodėmės Maskvoje: alkoholis, seksas viešumoje ir muštynės

Maskvos politikai pakilo į lemiamą kovą su miesto nudistais, užėmusiais vieną iš populiariausių paplūdimių prie pat Maskvos upės, rašo CNN. Jų elgesys apibūdinamas kaip „amoralus“ ir „chuliganiškas“.
Nudistas
Nudistas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jų pasibuvimai baigiasi tarpusavio kovomis, išgertuvėmis ir seksu viešumoje“, – piktinosi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė Liudmila Stebenkova. „Policija negali jų suvaldyti, nes nėra įstatymų, apibrėžiančių nudistų elgesį ir drausminimą“, – dėstė politikė.

L.Stebenkova, priklausanti valdančiajai „Vieningosios Rusijos“ partijai, aprašo nudistų elgesį savo tinklaraštyje ir žada, kad sprendimo bus ieškoma valstybės lygiu.

Tiesa, tokios nuogalių nuodėmės neužkliūna beveik jokiam maskviečiui, o štai L.Stebenkova seka kiekvieną jų žingsnį. Pašaipių interneto komentatorių teigimu, politikė tiesiog bando įsiteikti konservatyviai ir moralizuojančiai Vladimiro Putino politikos linijai.

Panašus nudistų paplūdimys, nepaisant gausių protestų ir fakto, kad jis jau keturis dešimtmečius niekam netrukdė, buvo uždarytas ir Sankt Peterburge.

Nudistų atstovas Sergejus Mitiušinas pripažino, kad nuogalių lakstymas populiariame miesto parke ir paplūdimyje nėra pati geriausia praktika, bet, pasak jo, miesto valdžia nesukūrė tinkamų sąlygų ir atsisako kalbėtis.

„Kita vieta, kurią mums buvo pasiūlę valdininkai, greitai buvo užversta šiukšlėmis“, – sakė jis.

Nudizmas buvo ypač populiarus buvusio Rytų bloko šalyse, kur tai buvo suprantama kaip sveiko gyvenimo būdo simbolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius