Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nušalintam Talino merui E.Savisaarui teisme vėl prireikė greitosios pagalbos

Buvęs Estijos Centro partijos pirmininkas, nuo pareigų nušalintas Talino meras Edgaras Savisaaras ketvirtadienį buvo išvežtas greitosios pagalbos automobiliu į ligoninę iš teismo rūmų, kur nagrinėjama jo įtariamos korupcijos bylą.
Edgaras Savisaaras
Edgarui Savisaarui teisme vėl prireikė greitosios pagalbos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Talinas Estija

Pasak vieno gydytojo, 67 metų politikui nustatytas smarkiai padažnėjęs pulsas ir padidėjęs kraujo spaudimas, todėl jis šiame teismo posėdyje nebegalės dalyvauti.

Po šio incidento teisėjas paskelbė posėdžio pabaigą.

Generalinė prokuratūra kaltina E.Savisaarą dėl kyšių ėmimo, pinigų plovimo, grobstymo ir draudžiamos aukos prorusiškai Centro partijai paėmimo.

Anksčiau per šį posėdį E.Savisaaras sakė, kad blogai jaučiasi, ir pageidavo posėdį perkelti kitai dienai. Jis pabrėžė, kad per kelis ankstesnius posėdžius jis jautėsi pakankamai gerai ir galėjo juose dalyvauti.

Per ankstesnį teismo posėdį birželio 14 dieną E.Savisaaro sveikata taip pat buvo sušlubavusi. Tąsyk jis irgi buvo išvežtas į ligoninę, o teisėjas paskelbė pertrauką iki rugpjūčio.

Birželio pradžioje teismo medikų komitetas nusprendė, kad E.Savisaaras turi būti teisiamas ir kad nepaisant sveikatos problemų jis pajėgus dalyvauti posėdžiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius