Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Odesa: „seksualinės politikos“ sugrįžimas sovietiniu stiliumi

Jei nuvyksite į Ukrainą, anksčiau ar vėliau jums pasakys, kad pačios gražiausios moterys yra ukrainietės. Jeigu teks pabuvoti Odesoje, sužinosite, kad vietinės merginos – pačios gražiausios, rašo „The Daily Beast“.
Erotiška
Erotiška / Shutterstock nuotr.

Šis miestas jau ilgai turi tokią reputaciją, be to, jis laikomas sekso paslaugų centru. Tačiau ukrainiečių išnaudojimą į visai kitą lygį sovietmečiu buvo pakėlę KGB pareigūnai, teigia naujienų portalas.

Šiame viešnamyje besilankantys jūreiviai nė neįtarė, kad jis įrengtas kontroliuoti svečiams iš užsienio.

Odesa buvo didžiausias ir svarbiausias uostamiestis Sovietų sąjungoje. Naujienų ir svečių iš už „geležinės uždangos“ srautas ten neseko, o sovietų valdžia tame matė didelę grėsmę.

Galiausiai KGB surinko kalboms gabias merginas, kurios dirbo bare „Interklub“. Šiame viešnamyje besilankantys jūreiviai nė neįtarė, kad jis įrengtas kontroliuoti svečiams iš užsienio.

„Linksmindamos užsieniečius jaunosios poliglotės jiems į galvas pūsdavo sovietų propagandą“, – rašoma straipsnyje.

Odesoje užsieniečiams nesaugu

Dabar Odesoje sekso paslaugas kontroliuoja mafija, o „Interklubas“ vadinasi „Seamen's Club“, tačiau kai kas nepasikeitė, tai – užsieniečių baimė.

Visiems Odesos nacionalinio medicinos universiteto studentams buvo rekomenduota kuo skubiau išvykti iš šalies, nes Rusijos propagandą transliuojanti žiniasklaida pradėjo žmonėms kalti į galvas, kad visi užsieniečiai – Vakarų agentai.

Gagužės 2-ąją susirėmimuose su Ukrainos pajėgomis žuvo keturios dešimtys Maidano priešininkų.

„Nuo to laiko Odesoje, kaip ir kituose Rytų Ukrainos miestuose, pasireiškė ksenofobija“, – rašo „The Daily Beast“.

Mieste, kuriam turizmas – gyvybiškai svarbus, kreivai žiūrima į atvykėlius.

Visiems Odesos nacionalinio medicinos universiteto studentams buvo rekomenduota kuo skubiau išvykti iš šalies, nes Rusijos propagandą transliuojanti žiniasklaida pradėjo žmonėms kalti į galvas, kad visi užsieniečiai – Vakarų agentai.

Tačiau Odesoje pavojinga ne tik užsieniečiams, Rusijoje populiariame socialiniame tinkle „Vkontakte“ pasigirsta raginimų mušti merginas, palaikančias Euromaidaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius