Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Opozicionieriai surengė vaišes prie Saakašvilio rezidencijos

Daugiau kaip šimtas opozicijos atstovų Velykų sekmadienį susėdo prie šventinio stalo šalia Gruzijos prezidento rezidencijos.
Opozicijos atstovai protestuota Tbilisyje.
Opozicijos atstovai protestuota Tbilisyje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Daugelis vaišių dalyvių atėjo iš šalia rezidencijos pastatytų palapinių, kur jie daugiau kaip savaitę piketuoja reikalaudami, kad atsistatydintų prezidentas Michailas Saakašvilis.

Ant šventinio stalo buvo ne tik velykinių pyragų ir dažytų margučių, bet ir avienos, veršienos, šašlykų. Visa tai po tamados, žinomo Gruzijos aktoriaus Otaro Megvinetuchucesio, tostų buvo užgeriama tikru Kachečio vynu.

„Jeigu vienam žmogui užtektų proto ir gerumo, viskas nusiramintų Gruzijoje. Manau, kad puiki Velykų šventė apšvies šio žmogaus protą“, – taip skambėjo vienas iš daugelio tamados tostų. Matyt, ir Gruzijos valdžia šią šventės dieną nusprendė „nedaryti sau gėdos“, tad padengė stalą viename iš daugelio itališkų kiemų Tbilisyje.

Merijos atstovai atvežė į kiemą avienos ir vyno, o visa kita susinešė keliasdešimt gyventojų, kurie vaišindamiesi su merijos atstovais neplūdo nei opozicijos, nei valdžios. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius