Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oscaro Pistoriuso advokatai nepritaria apeliacijai dėl nuosprendžio ir bausmės

Oscaro Pistoriuso advokatai pareiškė oficialų nepritarimą kaltintojų apeliacijai dėl sportininko apkaltinamojo nuosprendžio įvykdžius netyčinę žmogžudystę ir penkerių metų kalėjimo bausmės, penktadienį paskelbė kaltintojai.
Oscaras Pistoriusas teisme
Oscaras Pistoriusas teisme / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

O.Pistorius praėjusį mėnesį buvo nuteistas dėl netyčinio draugės Reevos Steenkamp nužudymo, kaltintojams nesugebėjus įtikinti teisėjos Thokozile Masipos, kad jis sąmoningai ketino žudyti, kai paleido šūvius pro užrakintas tualeto duris savo prabangiuose namuose Pretorijoje.

Kaltintojai antradienį apskundė nuosprendį, užginčydami T.Masipos taikytą įstatymo interpretaciją. Jiems reikia įtikinti ją, kad kitas teismas gali priimti kitokį nuosprendį.

O.Pistoriaus komandos sprendimas nepritarti apeliacijai reiškia, kad T.Masipa turės išklausyti abiejų šalių argumentus, o tam prireiks daugiau laiko nei įprastai apeliacijos procedūrai. Ji nesakė, kada apeliacija bus svarstoma.

O.Pistoriaus advokatai kol kas neatsakė į prašymus pakomentuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius