-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglė Jelena iš Kaliningrado srities, žiauriai sumušta draugių, davė pirmą interviu

Sadisčių draugių sumušta Kaliningrado srities gyventoja Jelena Suchorukova davė pirmąjį interviu. Dar iki sumušimo mergaitė turėjo nedidelę ortopedinę negalią. O dabar nuspręsta žiauriai sumuštą Jeleną siųsti į sanatoriją „Pioniersk“ atgauti jėgas ir dvasinę pusiausvyrą prie Baltijos jūros.
Оператор хладнокровно снимал экзекуцию.
Egzekucija / Скриншот видео

Policijos tyrimo metu nustatyta, kad mergaitė sumušta 2011 m. spalio 28 d. Ji po egzekucijos kreipėsi į vietinę ligoninę – kūnas buvo nusėtas kraujosrūvomis, skaudėjo išnarinti sąnariai, sutrenktos kepenys ir kiti vidaus organai.

2011 m.: mergaitės globėjai nusprendė tylėti

Tuomet, suteikus pirmąją pagalbą, sutvarstyta mergaitė buvo išleista namo, o felčerė apie incidentą pranešė policijai.

Tačiau netrukus Julios artimieji kreipėsi į pareigūnus, prašydami netirti incidento, nes sužeidimai gauti „abipusių muštynių metu“.

Vis dėlto tyrėjai apklausė mergaitę ir jos globėjus. Paaiškėjo, kad muštynės kilo dėl vaikino.

Tačiau dabar, Youtube.com pasirodžius įrašui, kuriame užfiksuotas šis smurto protrūkis, policijai paaiškėjo naujos detalės – smurtas buvo suplanuotas iš anksto. Todėl tyrimas atnaujintas.

Primename, kad 14-metės Gusevo gyventojos (dalinę negalią turinčios moksleivės) Jelenos Suchorukovos sumušimo vaizdai internete buvo išplatinti vos prieš keletą dienų. Įraše matosi, kad viena mergaitė auką laikė, o kita ją negailestingai spardė.

Informaciją rusų kalba ir filmuotą medžiagą rasite čia.

Auka prabilo tik dabar

Sumušta neįgali moksleivė Lena Suchorukova nutarė nebetylėti ir žurnalistams papasakojo apie susidorojimą.

 „Pas mane užėjo Tolikas su savo draugu Denisu (jis vėliau ir filmavo egzekuciją ir prašė nenužudyti draugės). Aš nieko blogo neįtariau, nes su Toliku mes draugavome. Pasirodo, Denisas iš anksto žinojo, kad suplanuotas susidorojimas. Todėl įkalbėjo Toliką išsivilioti mane pasivaikščioti. Su vaikinais iš pradžių bendravome toje dykynėje, o paskui atėjo Daša su Ania ir pradėjo mane mušti“, – pasakojo mergaitė laikraščiui „Moskovskij komsomolec“.

Merginos teigimu, ji su Daša jau nebendravo, nes uždraudė tėvai – bičiulė rūkė ir praleisdavo pamokas. Be to, mokykloje visi žinojo, kad Daša puola kumščiais bet kurį, jai nepatikusį. O štai antroji mergaitė buvo gera mokinukė, bet Daša ją vis išvesdavo iš kelio.

„Vos tik jos priėjo, iškart pradėjo keiktis, ypač Daša. Paskui griebė už plaukų, parvertė ant žemės, trypė kojomis. Užsidengiau galvą rankomis, prašiau paleisti namo. Bet jos pradėjo lupti dar smarkiau – neįstengiau net žodžio ištarti, tik inkščiau“ , – prisimena mergaitė.

Tik padedant bičiuliui Tolikui jai pavyko išsigelbėti. Jis neiškentęs stumtelėjo Dašą, ši parkrito. Taip auka ištrūko iš draugių spąstų ir paspruko namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius