Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagrobta Nigerijos finansų ministrės motina

Sekmadienį Nigerijoje pagrobta finansų ministrės mama. Pareigūnų teigimu, šalyje paskelbta masinė grobikų medžioklė, praneša CNN.
Nigerijos finansų ministrė Ngozi Okonjo-Iweala
Nigerijos finansų ministrė Ngozi Okonjo-Iweala / AFP/Scanpix nuotr.

Kamene Okonjo, Nigerijos mokslininkė ir finansų ministrės  Ngozi Okonjo-Iweala mama, buvo pagrobta iš savo namų Deltos valstijoje. 

„Šiuo metu sunku pasakyti, ar už šio nusikaltimo yra tie patys žmonės, kurie anksčiau grasino ministrei ir  turėjo kitų priešiškų motyvų“, – sakoma finansų ministerijos išplatintame pareiškime. 

Policijos atstovas Frankas Mba naujienų tarnybai CNN teigė, kad policijos generalinis inspektorius paskelbė masinę grobikų paiešką.

„Jis vadovaujau policijos operatyvinėms pajėgoms, norėdamas užtikrinti, kad gelbėjant auką, neliks nepajudintas nė vienas akmuo“, – sakė policijos atstovas.

 Okonjo Iweala balandį pretendavo į Pasaulio banko prezidentės postą ir varžėsi su pirmuoju istorijoje JAV kandidatu Jim Yong Kimu, kuris ir užėmė šias pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius