Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pakistane 9 mėnesių kūdikis apkaltintas žmogžudystės planavimu ir grėsmės policijai sukėlimu

Devynių mėnesių kūdikiui Pakistane buvo pateikti kaltinimai dėl žmogžudystės planavimo, grėsmės policijai sukėlimo ir kišimosi į valstybinius reikalus, skelbia BBC.
Kūdikis, kuriam pateikti kaltinimai
Kūdikis, kuriam pateikti kaltinimai / „Geo TV“ nuotr.
Temos: 1 Pakistanas

Kūdikis Muhammadas Mosa Khanas yra vienas iš 30 žmonių, kuriems policija Lahoro mieste pateikė kaltinimus, atlikdama tyrimą dėl degalų vagystės.

Policija pranešė, kad įtariamieji bandė nužudyti pareigūnus, mėtydami į juos akmenis. Tuo tarpu „Times of India“ cituoja įtariamojo kūdikio tėvą, kuris sako, kad žmonės, kuriems pateikti kaltinimai, protestavo prieš elektros tiekimo sutrikimus. 

Nepaisant akivaizdaus teisinio absurdo, kūdikis visgi buvo priverstas pasirodyti teisme.Teismo posėdžio metu kūdikis sėdėjo tėvui ant kelių. Posėdis buvo atidėtas iki balandžio 12 dienos. 

Šios bylos paviešinimas sulaukė valdžios įsikišimo. Pundžabo provincijos vadovas Muhammadas Shahbazas Sharifas pareikalavo išsiaiškinti, kaip teismą pasiekė tokia byla. 

Kaltinimus pateikęs pareigūnas šiuo metu nušalintas nuo tarnybos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius