Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakistano vyriausybė atsiriboja nuo premijos už antiislamiško filmo kūrėjo galvą

Pakistano vyriausybė sekmadienį atsiribojo nuo 100 tūkst. dolerių premijos už antiislamiško filmo, kuris sukėlė protestus musulmoniškajame pasaulyje, kūrėjo nužudymą, kurią pasiūlė vienas vyriausybės ministras.
Kadras iš filmo „Musulmonų nekaltybė“
Kadras iš filmo „Musulmonų nekaltybė“

Premjero atstovas AFP sakė, kad geležinkelių ministro Ghulam Ahmedo Bilouro pasiūlyti pinigai „nėra vyriausybės politika“.

Paskelbęs apie premiją Gh.A.Bilouras taip pat pakvietė Talibano ir „al Qaeda“ narius dalyvauti šiame „kilniame darbe“ ir sakė, kad turėdamas progą pats savo rankomis nužudytų to filmo kūrėją.

G.A.Bilouras su žurnalistais kalbėjosi šalies šiaurės vakaruose esančiame Pešavare, kitą dieną po smurtinių, visoje šalyje vykusių protestų prieš filmą „Musulmonų nekaltybė“ („Innocence of Muslims“), kai žuvo 21 žmogus, o dar daugiau kaip 200 buvo sužeisti.

„Šiandien paskelbiu, kad šis šventvagys, kuris užgauliojo šventąjį pranašą... Jeigu kas nors jį nužudys, aš duosiu tam žmogui 100 tūkst. dolerių premiją“, – pareiškė G.A.Bilouras, kuris paragino ir kitus apipilti žudiką pinigais ir auksu.

„Taip pat kviečiu Talibano ir “al Qaeda„ brolius būti partneriais šiame kilniame darbe, – sakė jis. – Taip pat paskelbiu, kad jeigu vyriausybė perduos šį žmogų man, mano širdis sako, pribaigsiu jį savo paties rankomis, o tada jie gali mane pakarti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius