-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papua Naujojoje Gvinėjoje „vampyras“ tėvas valgė savo nužudytos dukros mėsą

Papua Naujojoje Gvinėjoje buvo suimtas „vampyru“ pramintas vyras, kuris, kaip įtariama, nužudė savo mažametę dukrą perkąsdamas jai kaklą, o vėliau valgė mergaitės mėsą ir gėrė jos kraują, penktadienį pranešė žiniasklaida.
/ „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Policija nurodė, kad tas šiurpus incidentas, įvykęs trečiadienį vienoje gyvenvietėje netoli Laė miesto, buvo „kanibalizmo aktas“.

Dienraštis „Papua New Guinea Post-Courier“ citavo vietos tarybos narį Johną Kenny, vieną iš pirmųjų atvykusį į nusikaltimo vietą, kuris sakė, kad trejų metų mergytė ir jos motina buvo atėjusios aplankyti tėvo, kai šis griebė mažametę ir nusinešė ją į netoliese augančius krūmynus.

Pasak J.Kenny, vyras įtariamas smarkiai suspaudęs dukrelę, giliai įkandęs jai į kaklą, valgęs jos mėsą ir čiulpęs kraują.

„Jis tiesiog juokėsi iš tų berniukų ir toliau rijo mėsą bei čiulpė kraują, – J.Kenny sakė laikraščiui. – Berniukai išsigando ir greitai nubėgo perspėti žmonių.“

Du berniukai, kurie buvo įsilipę į netoliese augančią palmę, pamatė tą vyrą ir pabėgę paskelbė pavojų.

„Jis tiesiog juokėsi iš tų berniukų ir toliau rijo mėsą bei čiulpė kraują, – J.Kenny sakė laikraščiui. – Berniukai išsigando ir greitai nubėgo perspėti žmonių.“

Kai gyventojai atėjo į incidento vietą, vyras esą numetė kūną į krūmus ir pabėgo, tačiau vėliau buvo sučiuptas ir perduotas policijai.

Papua Naujojoje Gvinėjoje neretai įvyksta incidentų, susijusių su juodąja magija, raganavimu ir kanibalizmu.

Praeitais metais policija suėmė dešimtis žmonių, kaip manoma, priklausiusius kanibalų kultui, kurio nariai kaltinami nužudę bent septynis žmones, valgę jų žalias smegenis ir virę sriubą iš jų penių.

2011 metais buvo paskelbtas, kad vienas vyras buvo sučiuptas valgantis savo klykiančio kūdikio mėsą per raganavimo iniciacijos ceremoniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius