-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papua Naujojoje Gvinėjoje žuvo į avariją patekęs vicepremjeras

Papua Naujosios Gvinėjos vicepremjeras Samas Basilas vėlai trečiadienį mirė po to, kai buvo sužeistas per automobilio avariją, pranešė policija.
Samas Basilas
Samas Basilas / Wikipedia.org nuotr.

Policijos duomenimis, susidūrimas įvyko kelyje, vedančiame į šiaurę nuo Bulolo miestelio, esančio miškingame rajone, kur kadaise buvo išgaunamas auksas ir kuriam S.Basilas atstovavo. Incidentas įvyko maždaug už 250 km į šiaurę nuo sostinės Port Morsbio.

„Su dideliu liūdesiu norėčiau apgailestaudamas informuoti ministrą pirmininką ir šalį apie mūsų ministro pirmininko pavaduotojo mirtį dėl sunkių sužalojimų, kuriuos jis patyrė per automobilio avariją“, – sakoma policijos komisaro Davido Manningo pareiškime.

„Policija pradėjo tyrimą dėl eismo įvykio ir nustatė, kad įvykyje dalyvavo antroji transporto priemonė. Šios transporto priemonės vairuotojas yra žinomas“, – pridūrė jis.

Anot D.Manningo, policija nugabeno dar tris automobilyje buvusius asmenis į ligoninę Bulole.

S.Basilas, ne tik pavadavęs premjerą Jamesą Marape, bet ir ėjęs transporto ir infrastruktūros ministro pareigas, nepaisant „kelias valandas“ dėtų pastangų buvo paskelbtas mirusiu, nurodė policijos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius