Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduos pirmąją Jacksono sceną

Naktinio klubo, kuriame kadaise pirmą kartą koncertavo Michaelas Jacksonas, savininkas nusprendė išardyti pastatą ir jį gabalais parduoti pop karaliaus gerbėjams.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

AFP pranešė, kad klubo „Mr. Lucky's Lounge“, esančio Garyje, Indianoje, savininkas puikiai prisimena 1966 metus. Tuomet klube koncertavo grupė Jackson 5, kartu su Michaelu.

Tiesa, prieš keletą metų klubas buvo uždarytas remontui, o 2008 m. jį įsigijo verslininkas A.Youngas, nusprendęs rekonstruoti legendinę pasilinksminimų vietą.

Tačiau naujasis naktinis klubas taip ir neatvėrė durų. Mirus M.Jacksonui, pastatas ir jo interjeras įgavo visai kitą prasmę ir... kainą. Pavyzdžiui, medinė scena, kurioje dainavo ir šoko jaunasis M.Jacksonas, liko visiškai nepakitusi, ji puikiai išsilaikė.

Verslininkas savo klubą dalimis išparduos per interneto svetainę. Jis tikisi, kad fanus tikrai sudomins relikvijos, primenančios pirmuosius M.Jacskono žingsnius muzikinėje scenoje.

Turin omeny, kad po popmuzikos legendos mirties jo albumai JAV ir D.Britanijoje staiga vėl tapo perkamiausiais, toks A.Youngo planas turėtų jam atnešti milžinišką pelną.

 Klubas „Mr. Lucky's Lounge“ (žemėlapis)


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius