Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje siautėjęs ekstremistas Amedy Coulibaly tris dienas praleido Madride

Prancūzas islamistas Amedy Coulibaly tris dienas praleido Madride prieš praeitą savaitę įvykdytus išpuolius Paryžiuje, o Ispanijos policija dabar aiškinasi, ar jis šalyje turėjo palaikymo kuopelę, ketvirtadienį pranešė vienas laikraštis.
A.Coulibaly ir H.Boumedienne
A.Coulibaly ir H.Boumedienne / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Coulibaly buvo Madride nuo gruodžio 30-osios iki sausio 2-osios su kitu asmeniu, kurio tapatybė dar nenustatyta, rašo Barselonoje leidžiamas dienraštis „La Vanguardia“.

Sausio 8-ąją A.Coulibaly nušovė vieną policininkę Paryžiaus priemiestyje, o kitą dieną nužudė keturis įkaitus, kai užgrobė vieną košerinio maisto parduotuvę Prancūzijos sostinės rytiniame rajone.

Šiame pranešime pirmąkart buvo paskelbta, kad Amedy Coulibaly pats Madride buvo tris dienas.

Yra žinoma, kad jo partnerė Hayat Boumeddiene buvo Ispanijos sostinėje prieš praeitą savaitę įvykdytas atakas, bet šiame pranešime pirmąkart buvo paskelbta, kad A.Coulibaly pats ten buvo tris dienas. Turkijos pareigūnai nurodė, kad H.Boumeddiene sausio 8 dieną išvyko į Siriją – po to, kai atskrido į Stambulą iš Madrido.

Ispanijos pareigūnai, bendradarbiaujantys su Prancūzijos tyrėjais, aiškinsis A.Coulibaly veiksmus Ispanijoje, siekdami nustatyti, ar šalyje jis turėjo kokią nors palaikymo grupę.

32 metų A.Coulibaly buvo nukautas praeitą penktadienį per policijos šturmą jo užgrobtoje parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius