-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulyje plinta skrieja dviejų pagaliau gavusių galimybę susituokti pagyvenusių vyrų nuotrauka

JAV Vašingtono valstijoje įteisinus homoseksualių žmonių santuokas, tos pačios lyties atstovai pradėjo plūste plūsti su pareiškimais sukurti šeimą. Pasaulį apskriejo nuotrauka, kurioje vaizduojami du pagyvenę vyriškiai, pagaliau įgiję galimybę susituokti, rašo es.yahoo.com.
Homoseksualų santuoka
Homoseksualų santuoka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš vyrų išvaizdos galima būtų spręsti, kad tai – du seneliai, ką tik grįžę iš medžioklės, žvejybos ar medžių kirtimo. Ilgos barzdos, marškinėliai su ornamentais, beisbolo kepurės – atrodytų, kad vyrai pasirinko tokį įvaizdį specialiai, norėdami išvengti stereotipų ar neigiamų aplinkinių vertinimų. Įsižiūrėjus atidžiau, matyti, kad vienas jų dėvi marškinėlius su „Harley Davidson“ užrašu, o kitas nepamiršo prisisegti vaivorykštės spalvų „sagės“.

Šių vyrų nuotrauką galite pamatyti čia. 

Išvaizda gali apgauti. Šie du vyrai nėra nei žvejai, nei medžiotojai. Šie pagyvenę žmonės atėjo susituokti.

Daugelį metų slėpę savo santykius gėjai ir lesbietės – pagaliau, Vašingtono valstijos gubernatoriui Chrisus Gregoire ratifikavus leidimą sudaryti tos pačios lyties santuokas – nuo praėjusio sekmadienio gali tai padaryti.

Kaip rašoma žiniasklaidoje, šios santuokos parodo kitą homoseksualių porų gyvenimo pusę. Tai poros su stabiliais santykiais ir noru sukurti šeimas, – kaip ir bet kurie kiti vienas kitą mylintys asmenys. Stereotipinį homoseksualų suvokimą griauna būtent šių dviejų vyrų, apsirengusių taip, tarsi eitų remontuoti mašiną, nuotrauka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius