Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pedofilijos skandalas Didžiojoje Britanijoje: įtariamieji – politikai, muzikantai, sportininkai

Pedofilijos Didžiojoje Britanijoje bylą tiriantys pareigūnai paskelbė, kad iš 1433 įtariamųjų 76 – politikai, 43 priklauso muzikos industrijai, 135 asmenys – iš televizijos, filmų ir radijo verslo, 7 sportininkai.
Sutepta lėlė
Sutepta lėlė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „The Guardian“, bylą kuriuojantis pareigūnas Simonas Bailey atskleidė, kad vaikų išnaudotojai pasklidę po visą šalį.

Nuo operacijos pradžios praėjusiais metais seksualinio išnaudojimo aukos liudijo prieš 1433 asmenis. Iš jų 216 asmenų jau yra mirę.

Aukos nurodė, kur buvo atliekami tvirkinamieji veiksmai. Anot S.Bailey, vaikai tvirkinti 154 mokyklose, 75 vaikų namuose, 40 religinių institucijų patalpose, 14 medicinos įstaigų, 11 bendruomenių grupėse, 9 kalėjimuose jauniems nusikaltėliams ir 28 kitose vietose.

Šimtai aukų greitai gali virsti tūkstančiais.

Pareigūnas pabrėžė, kad šimtai aukų greitai gali virsti tūkstančiais, nes nuo seksualinės prievartos nukentėję vaikai vis dažniau apie tai pasipasakoja artimiesiems.

S.Bailey aiškino, kad žaibiškai besivystančios šiuolaikinės technologijos pareigūnams tampa iššūkiu – dabar pedofilai gali savo telefonuose tiesiogiai stebėti, kaip išnaudojami vaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius