Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pekinas pradėjo televizijos reklaminę kampaniją savo eksporto įvaizdžiui gerinti (video)

Kinija pradėjo reklamos kampaniją, kuria siekia pataisyti savo eksportuojamų prekių įvaizdį, nukentėjusį dėl eilės su kinų prekių saugumu susijusių skandalų.
„Pagaminta Kinijoje su prancūzų dizaineriais“
„Pagaminta Kinijoje su prancūzų dizaineriais“ / Kadras iš reklamos

Reklama „Pagaminta Kinijoje. Pagaminta su pasauliu“, kurią užsakė Komercijos ministerija, yra transliuojama per CNN televiziją JAV ir Australijoje, pranešė reklamą sukūrusi agentūra DDB.

Pirmą kartą 30-ies sekundžių filmukas televizijos eteryje pasirodė lapkričio 23 dieną. Jame akcentuojama, kad kai kuriuos Kinijos prekės yra gaminamos pagal užsienio kompanijų technologijas ir joms padedant, teigiama ministerijos pareiškime.

Vienoje reklaminio filmuko scenoje matome bėgiką, besivarstantį savo sportbačius, ant kurių užrašyta „Pagaminta Kinijoje pagal amerikietiškas sporto technologijas“, o kitoje – merginą, dėvinčią drabužius su užrašu „Pagaminta Kinijoje su prancūzų dizaineriais“.

Prekėms su ženklu „Pagaminta Kinijoje“ labai pakenkė pastarųjų metų skandalai, kai plataus vartojimo prekės – nuo maisto iki žaislų ar medikamentų – buvo pripažintos žalingos sveikatai ir išimtos iš prekybos visame pasaulyje.

Tarp Kinijos eksportuojamų prekių buvo rasta žaislų, padengtų toksiškais švino dažais, dantų pastos su medžiaga, naudojama antifrizo gamyboje, pieno produktų, kuriuose aptikta pramoninio melamino.

VIDEO: Made in China , made with the world.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius