Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkiolikmetė mergina iš Misūrio kaltinama nužudžiusi savo tėvus

Remiantis teismo dokumentais, 15 metų mergina iš Kanzas Sičio Misūryje pirmadienį buvo apkaltinta savo tėvų nužudymu, o prieš nušaudama savo gimdytojus balandžio mėnesį ji ieškojo „baisių filmų, kur vaikai nužudo tėvus“.
JAV policija
Pareigūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Džeksono apygardos prokuratūros, Daejona Holmes buvo apkaltinta dviejų žmonių nužudymu. Ją buvo leista teisti kaip pilnametę dėl balandžio 9 dieną įvykdyto 37 metų Kinderly Holmes ir 38 metų Briano Starro nužudymo. Jųdviejų lavonai su šautinėmis žaizdomis buvo rasti savo namuose.

Remiantis teismo dokumentais, iš pradžių D.Holmes pranešė pagalbos tarnybų dispečeriui, kad jos tėvus nušovė plėšikas, bet vėliau papasakojo ją greito maisto restorane radusiems pareigūnams, kad ji pati nušovė savo tėvą ir motiną.

Policija sakė, kad ištyrus D.Holmes telefoną paaiškėjo, jog mergina ieškojo filmų, kuriuose nužudomi tėvai, ir klausėsi repo kūrinių, kuriuose kalbama apie tėvo mirties norą. Detektyvai taip pat surado vaizdo įrašą, kuriame vasario 15 dieną Daejona šoka savo miegamajame, laikydama ginklą.

Teismo dokumentuose teigiama, kad mergina tyrėjams sakiusi, jog girdėjo, kaip tėvai ginčijosi, o tada pasigirdo šūviai. Nuėjusi pažiūrėti, ji pamatė negyvą motiną ir šalia gulėjusį ginklą. Policijai ji sakė sugriebusi šautuvą ir nušovusi savo tėvą, kai šis ėjo link jos.

D.Holmes taip pat sakė, kad pabėgo į greito maisto restoraną ir išmetė pistoletą kaimyno kieme. Ji taip pat pranešė, kad tyrėjams pirmą kartą melavo, jog ne pati nužudė tėvus, mat bijojo.

D.Holmes taip pat keletą kartų per valandą kažkam skambino, kol galop susisiekė su skubios pagalbos tarnybomis. Pranešama, kad ji kelis kartus kalbėjosi su savo draugu; pastarasis pasakojo policijai, kad vėliau susitiko su Daejona netoli greito maisto restorano ir įtikino ją paskambinti pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius