-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per autobuso avariją Vokietijoje žuvo keturi žmonės (nuotraukos)

Antradienį Vokietijoje netoli Radeformvaldo miesto nuo kelio nuvažiavo ir į Vuperio upę įkrito autobusas. Per avariją žuvo mažiausiai keturi žmonės, praneša vietos policija. Dar keliolika žmonių buvo sužaloti.
Autobuso avarija
Autobuso avarija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išlėkęs iš kelio autobusas nukrito nuo 15–20 metrų šlaito ir apsivertė ant stogo upės vagoje. Pirminiais duomenimis, autobusu iš viso važiavo 15–18 žmonių. Po avarijos kai kurie iš jų savarankiškai išlindo iš autobuso nuolaužų, kitus, prispaustus tarp metalo konstrukcijų, ištraukė gelbėtojai.

Kaip praneša Vokietijos žiniasklaida, tai buvo reisinis autobusas, priklausantis transporto kompanijai „Klingenfuss“. Jis vyko iš Vupertalio į Radeformvaldą.

Kompanijos atstovai jau patvirtino, kad į avariją pateko būtent jų autobusas. Jie taip pat pažymėjo, kad autobuso vairuotojas kompanijoje dirba daugelį metų ir laikomas vienu geriausių. Autobusas buvo visiškai naujas, pradėtas eksploatuoti tik šiemet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius